Oglaševanje
11 ogledov

Na sanjsko križarjenje z obiskom Cineplexxa

cineplexx Žurnal24 main
Vam topli dnevi v misli že prikličejo razvajanje ob morju? Sanjarjenje lahko postane resničnost, če boste sodelovali v nagradni igri Cineplexxa in potovalne agencije Svet križarjenj.

V nagradni igri S kinom Cineplexx na sanjsko križarjenje po Sredozemlju, ki poteka do 30. aprila, lahko osvojite osemdnevno križarjenje po Sredozemlju in povrhu še 500 evrov žepnine. Ali boste ravno vi srečni zmagovalec, boste izvedeli 15. maja.

Kako lahko sodelujete?

1) Ob vsakem nakupu vstopnice v kateremkoli kinu Cineplexx med 1. in 30. aprilom boste prejeli nagradni kupon, ki ga je treba pravilno izpolnjenega oddati v skrinjico pri blagajni.

2) Sodelujete lahko tudi tako, da se fotografirate ob stojalu potovalne agencije Svet križarjenj, ki je postavljeno pred vhodom v dvorane v vsakem kinu Cineplexx, nato pa fotografijo objavite na Facebookovi strani Cineplexx Slovenija. K fotografiji dopišite svoje ime in priimek.

Nagrajenec bo znan 15. maja
Med vsemi sodelujočimi v nagradni igri bodo 15. maja izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo prejel osemdnevno križarjenje po Sredozemlju in 500 evrov žepnine!