Oglaševanje
30 ogledov

Prava kri – samo en dan po ameriški premieri na HBO GO

hbo Žurnal24 main
Prvi del bo promocijsko dostopen vsem prek storitve HBO GO. Vsi, ki bodo od 17. junija do 16. julija obiskali spletno stran Hbogo.si, si bodo lahko brezplačno in brez dodatne registracije ogledali prvi del 6. sezone in spoznali storitev HBO GO.

Premium filmski kanal HBO s ponosom najavlja ekskluzivno premiero 6. sezone hit serije „Prava kri“, ki se na HBO vrača z desetimi novimi deli. Premiera na HBO GO in HBO On Demandu bo 17. junija, samo en dan po ameriški premieri, ostale dele pa bomo gledali ob ponedeljkih.

Oblast je v plamenih. Zmanjkuje prave krvi. Ko se Bill zave svojih novih moči, potem ko je vnovič vstal iz mlake krvi, so ljudje že v najbolj odkritem sporu z vampirji doslej. Medtem se morata Sookie in Jason pripraviti na soočenje z ubijalcem svojih staršev, skrivnostnim in prastarim Warlowom.

Šesta sezona serije Prava kri se bo začela v ponedeljek 17. junija s prvim od desetih nadaljevanj izključno na HBO GO, samo en dan po ameriški premieri. Vsak ponedeljek bo sledilo novo nadaljevanje. Dogajanje, polno romantike, negotovosti, skrivnosti in humorja je postavljeno v svet, v katerem sobivajo ljudje in vampirji, potem ko so se slednji razkrili zaradi iznajdbe in množične izdelave sintetične krvi, ki je izničila nujnost uživanja človeške krvi.

Dogajanje se vrti okoli natakarice in polovične vile Sookie Stackhouse (Anna Paquin), ki sliši človeške misli, vampirja Billa Comptona (Stephen Moyer) ter vampirja Erica Northmana (Alexander Skarsgård). Serijo, ki temelji na knjižnih uspešnicah o Sookie Stackhouse avtorice Charlaine Harris, je ustvaril Alan Ball (avtor z nagrado emmy® nagrajene HBO-jeve serije "Pod rušo"). 

V seriji Prava kri se pojavljajo še: Ryan Kwanten kot Sookiejin težaven brat Jason Stackhouse, Rutina Wesley kot Pamina nova varovanka Tara Thornton, Sam Trammell kot Sookiejin šef Sam Merlotte, ki menjava oblike, Nelsan Ellis kot Tarin jasnovidni bratranec ostrega jezika Lafayette Reynolds, Carrie Preston kot Arlene Bellefleur, natakarica v Merlotte’su, Todd Lowe kot Terry Bellefleur, Chris Bauer kot Terryjev bratranec in šerif Andy Bellefleur, Deborah Ann Woll kot Jessica Hamby, Billova stvarjenka, Kristin Bauer van Straten kot Pam, Ericova stvarjenka in poslovna partnerica, Lauren Bowles kot Holly, natakarica v Merlotte’su, Joe Manganiello kot volkodlak Alcide, Michael McMillian kot vampir Steve Newlin, Lucy Griffiths kot Nora, nekdanja sodnica v Vampirski oblasti, Kelly Overton kot volkodlakinja Rikki ter Anna Camp kot borka proti vampirjem Sarah Newlin.

V šesti sezoni nastopajo še Arliss Howard kot guverner Louisiane Truman Burrell, Rob Kazinsky kot Ben, tujec z vilinskimi zvezami, Rutger Hauer kot vilinski dedek Niall, Jurnee Smollett-Bell kot provampirska aktivistka Nicole ter Amelia Rose-Blaire kot Willa, hči Trumana Burrella.

Gledalce bo zagotovo razveselila priložnost, da si lahko od 17. junija do 16. julija preko internetne storitve videa na zahtevo HBO GO, brezplačno ogledajo prvi del 6. sezone ''Prave krvi''. Vsi, ki v tem obdobju obiščejo www.hbogo.si, bodo lahko uživali v seriji.

Premiera na HBO-ju bo 19. julija, naslednje dele pa bomo gledali ob petkih ob 21.05h.