Oglaševanje
185 ogledov

Suzana Cerar: Boli, ko ti je vsak modrček prevelik

Suzana Cerar
1/3
Saša Despot
Suzana Cerar si želi večje prsi.

Ime in priimek: Suzana Cerar
Kraj: Domžale
Starost: 41
Poklic: cvetličarka

Sem družabna, zabavna in iskrena oseba, ki je brez dlake na jeziku. Imam štiri otroke, sem pa tudi že babica. Pred petimi leti mi je umrl mož. To so bili težki časi, saj sem ostala sama z otroki, kar pa nas je še bolj zbližalo. Ko nas ljudje vidijo, mislijo, da smo prijatelji. Po srcu in duši sem cvetličarka, čeprav sem po poklicu gostinski tehnik. Rada se družim s svojo vnukinjo, se sprehajam, berem, prirejam razna druženja za znance in prijatelje, na katerih ne manjka dobre hrane in glasbe. Poleti sem zelo rada na morju.  

Zakaj ste se odločili za sodelovanje v nagradnem natečaju?
O tem sanjam že 15 let, in ko sem prebrala vaš oglas, se mi je pokazal kanček upanja, da se bodo sanje uresničile.

Kaj bi spremenili na sebi in zakaj?
Spremenila bi prsi, da bi lahko spet lepše zaživela. Vse, ki imajo majhni dojki, vedo, kako boleč je občutek, ko ti je vsak modrček prevelik. V novo razmerje bi rada stopila brez strahu in podloženih modrčkov. Rada bi ponosno stala pred ogledalom in se počutila lepo.

Kako bi vam operacija izboljšala kakovost življenja?
Dvignila bi mojo samozavest .

Ste že imeli kakšen lepotni poseg?
Ne.

Zakaj bi morali glasovati za vas?
Vsi vemo, da je življenje brez samozavesti življenje v strahu in negotovosti. S svojim glasom ne boste osrečili le mene, ampak vse, ki me poznajo. V podobnih nagradnih igrah sem tudi jaz že mnogim dekletom poklonila glas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.