Oglaševanje
2626 ogledov

Ta film si je v Koloseju ogledal tudi Zmago Jelinčič

Predpremiera filma Rdeči vrabec
1/11
Matic Kremžar
Napet in seksi triler privabil tudi nekdanjega poslanca Zmaga Jelinčiča.

Včeraj se je na predpremieri najbolj pričakovanega trilerja letošnje zime Rdeči vrabec v ljubljanskem Koloseju zbralo kar nekaj slovenskih estradnikov in znanih imen, vsi obiskovalci pa so lahko pred pričetkom filma uživali ob pogledu na dva jeklena konjička BMW serije 7, ki v filmu prevzema ikonsko vlogo, saj je BMW ekskluzivni partner tega vohunskega trilerja. V do zadnjih sedežev polni dvorani so se gostje prepustili izjemni vlogi Jennifer Lawrence in bili nad filmom več kot navdušeni.

Rdeči vrabec Magazin Jennifer Lawrence v najbolj vročem in napetem trilerju leta

 Na slavnostnem dogodku, ki je bil kljub zunanjim ledenim temperaturam odet v vročo rdečo barvo Vrabcev, so se med drugimi zbrali tudi David Urankar, Zmago Jelinčič Plemeniti, Mark Vlahović, Andrej Šifrer, Katarina Benček, Anja Cajhen, Dejan David Kemperl, Miha Vodičar, Blaž Slanič in Filip Kržišnik iz F&B Acrobatics, Sonia Graunar Muparutsa in Damjan Murko. Pred predvajanjem filma v sodelovanju z Radio 1 je Matjaž Lovše pozdravil goste in podelil filmske nagrade.

Triler, s katerim producent Peter Chernin obljublja napeto in čustveno popotovanje, polno obratov in zavojev, se je lahko pričel, o tem, kako močno je pospešil srčne utripe obiskovalcev v dvorani, pa se boste morali z obiskom kina prepričati sami.

 

Komentarjev 1
  • dragec 13:48 01.marec 2018.

    Skupaj z Murkom