Oglaševanje
21 ogledov

Velikonočni Tutti Frutti in Sebastian v živo!

Sebastian C.C.
Lomilec najstniških src se po dolgih letih vrača na oder.

"V meni še živi goreč spomin, ko skupaj sva bila, imela sva vse: ljubezen, raj, zdaj hočem to nazaj!" je v začetku 2000-ih pel Sebastian, ki je osvojil srca marsikatere najstnice. 

"Želeli ste ga nazaj - in se je le vdal! Potem ko je Cirkus iz pokoja že zmamil skupini Bepop in Game Over, bo na željo in veselje številnih oboževalk, ekipe Tutti Frutti in velikonočnega zajca, na njem končno nastopil še en junak turneje Popstars, izborov Miss Slovenije, TV-voditelj, zbiralec zlatih in platinastih plošč ter lomilec najstniških src nežnega pogleda, Sebastian," so v uradnem sporočilu za javnost zapisali v ljubljenskem klubu Cirkus.

Pripravite se na hite "Hočem to nazaj!", "Reci, da si za!", "Ti si ta!", "Napad", "Mi Chica Latina" in še kakšno presenečenje. Naj vam 'slovenski Ricky Martin' še enkrat požene kri po žilah ali pa le preverite zakaj se v začetku tisočletja niste smele niti približati njegovim slikam nad posteljo starejše sestre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.