Oglaševanje
7 ogledov

Z zbiranjem Jana kapljic do lepšega sveta

jana Žurnal24 main
Konec aprila se je pričela velika pozitivna zgodba Jane – vode s sporočilom, ki širi dobro med ljudmi. Nova voda je namreč opremljena z nizom inspiracijskih in motivacijskih citatov, ki ustvarjajo pozitivno energijo ter ljudi spodbujajo k dobrim dejanjem.

Slednje pa želi Jana še dodatno podpreti tudi s humanitarnim projektom, v katerem bo izbranim ustanovam izročila različne donacije, ki so nujno potrebne za njihovo normalno delovanje, vendar si jih sami ne morejo privoščiti.

Slavnim in naključnim mimoidočim, ki so se v soboto zbrali na posebnem dogodku, je zgolj v enem dnevu z deljenjem pozitivnih sporočil uspelo zbrati dovolj kapljic za uresničitev prve izmed številnih dobrodelnih akcij – donacijo Univerzitetnemu rehabilitacijskemu inštitutu RS Soča. Dobrodelni projekt pozitivnih misli in dobrih dejanj lahko preko spletne strani www.vodassporocilom.com in preko družbenih omrežji z zbiranjem kapljic podprete tudi vi. Vse kapljice, ki jih bo sodelujočim s skupnimi močmi uspelo zbrati, bo Jana nato pretvorila v donacije za izbrane ustanove.

Oglejte si videoreportažo: