Slovenija
22 ogledov

Oglasi vam bodo sledili, a le dobri

Aplikacija na telefonu EPA
Stojite pred trgovinskim centrom v Ljubljani, pred toplicami v Čatežu ali na pločniku kavarne na Obali? Tam kjer ste vi, so tudi popusti in akcijske ponudbe za vas, obljublja slovenska aplikacija, katere cilj je narediti malo revolucijo glede oglaševanja.

Ideja, ki stoji za mobilno aplikacijo Venxly, je, da popusti sledijo uporabniku in se prikazujejo odvisno od interesnih dejavnosti in lokacije uporabnika. 

V ozadju slovenskega start up projekta, katerega razvoj je trajal leto in pol, je tesnejša povezava med oglaševalci in ciljno publiko. Uporabnik prek aplikacije, ki je za zdaj na voljo za androidne naprave, pridobiva informacije o različnih akcijah, če se znajde v bližini enega od ponudnikov. Potencialni kupci tako dobijo informacije, ki jih dejansko zanimajo, oglaševalci pa ciljno skupino, ki je natančno segmentirana po starosti, spolu, zanimanju in lokaciji, pojasnjuje avtor ideje Miha J. Mulec.

Kot pravijo v ekipi Venxlyja, so pri razvoju aplikacije sodelovali z strokovnjaki z vseh kontinentov, Slovenija pa je prva, v kateri bo ideja zaživela v praksi. Cilj mlade ekipe je osvojitev vsega sveta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.