Magazin > VIP
32 ogledov

Oglasila se je rokoborčeva vdova

dana youtube.com
"Moji dekleti si bosta vaše sklonjene glave zapomnili za vse življenje," je dejala Dana, žena pokojnega Jamesa Briana Hellwiga (The Ultimate Warrior).

dana | Avtor: youtube.com youtube.com
Hellwigova se je v odprtem pismu zahvalila za vso podporo in ljubezen, ki sta jim bili izkazani v teh težkih časih, in tudi za lep poklon, ki ga je njenemu soprogu pripravil WWE (World Wrestling Entertainment). "Na vas se obračam s strtim srcem. Imela sem srečo, da sem se lahko po smrti moža s hčerkama umaknila v osamo. V tem milnem mehurčku smo in še bomo žalovali. En teden medijev nisem spustila v naš kokon. A slišala sem za ljubezen in podporo, ki ste ju izkazali, kot bi rekel moj mož, njegovim "warrior" dekletom. Vse, kar lahko rečem, je hvala," je zapisala Dana.

WWE se je v ponedeljek s posebno oddajo poklonil slavnemu rokoborcu, ki je umrl zaradi srčnega napada. Čeprav Dana programa ni nameravala spremljati, si je premislila. "Vsem, ki ste tam stali, hvala. Moji dekleti si bosta vaše sklonjene glave zapomnili za vse življenje. Niste le superzvezdniki, ste tudi super ljudje. Nebesa so zmagala in jaz sem izgubila, a doživela sem 20-letno ULTIMATIVNO ljubezen in moja otroka sta se od ULTIMATIVNEGA očeta naučila, kako postati borec. Najinih skupnih trenutkov, slabih ali dobrih, ne bi zamenjala za nič na svetu. Je ljubezen mojega življenja in podaril mi je najini prečudoviti hčerki. Bil je zvest in prijazen, močan in pogumen. Naučil me, kako živeti bo njegovih načelih: bodi močen, bodi drzen, bodi pogumen. Nič ni pretežko in ne izgubi upanja," je dodala užaloščena vdova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.