Slovenija > Črna kronika
181 ogledov

Ogled kraja, kjer so našli ustreljenega policista, še poteka

Požar na Cesti španskih borcev Anže Petkovšek
Policija tudi danes opravlja ogled kraja dejanja, kjer so včeraj našli ustreljenega policista. Policija znakov nasilnega dejanja ni ugotovila.

Včeraj nekaj pred 18. uro so policisti sporočili, da so na območju Polja v Ljubljani, na makedamski cesti, našli mrtvega policista. Kot policisti potrjujejo danes, prijave občana niso prejeli, ampak ga je policija našla sama. Po naših informacijah so policisti svojega kolega začeli iskati, ker je izginil iz delovnega mesta v službenem času, na območju Polja pa so ga našli na podlagi GPS signala.

Že včeraj pozno zvečer pa so ovrgli možnost kaznivega dejanja. "Po do sedaj znanih ugotovitvah in z opravljenim ogledom kraja dogodka, ki se bo nadaljeval še jutri, niso bili ugotovljeni elementi nasilnega dejanja," je sporočila Nataša Pučko s Policijske uprave Ljubljana. Na kraju sta bila prisotna tudi preiskovalna sodnica, ki je odredila sodno obdukcijo in državni tožilec. Po neuradnih podatkih je policist v civilu storil samomor.

Pred je bilo jasno, da ni šlo za kaznivo dejanje, so policisti v okolici zaprli več cest, tudi proti nakupovalnemu središču BTC in Domžalam. Obroženi in v neprebojnih jopičih so ustavljali vozila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.