Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Čeh skromneje založen od Štajerca

Konoplja PU Ljubljana
Mariborski policisti so v petek najprej odkril nasad konoplje, v ponedeljek zjutraj zalotili še Čeha, ki je s konopljo potoval.

Mariborski policisti so minuli konec tedna skoraj sočasno na prste stopili dvema domnevnima razpečevalcema prepovedane konoplje. Najprej so v petek v okolici Lenarta med hišno preiskavo odkrili nasad ob hiši. "Ob tem so policisti zasegli 231 sadik konoplje, visoke do 200 centimetrov in posajene v dveh ograjenih prostorih ob stanovanjski hiši. Pri preiskavi hiše pa 350 gramov posušene konoplje, deset injekcijskih brizgalk s prepovedano drogo, 14 piškotov s primesjo konoplje ter več manjših posušenih rastlinskih delcev v različnih posodah, ki so bili skriti na različnih mestih v stanovanjski hiši," pojasnjujejo na policiji.

Čeh potoval s palico in travo

V noči iz nedelje na ponedeljek pa so policisti na mejnem prehodu Gruškovje zasačili 25-letnega Čeha, ki je kot sopotnik v osebnem avtomobilu želel prečkati mejo. "Pri temeljiti mejni kontroli mu je bilo v prtljažniku vozila med osebno prtljago v kozarcu za vlaganje najdeno okoli štiri grame posušenih zelenih rastlinskih delcev za katere obstaja sum, da gre za prepovedano drogo konopljo. V isti potovalni torbi je bila najdena tudi teleskopska palica. Palica in prepovedana droga sta bili zaseženi," dodajajo.

 

Komentarjev 1
  • Branidom 11:15 16.julij 2014.

    Pustite že te zeliščarje pri miru. Saj nikomur nič slabega ne naredijo.