Slovenija
19 ogledov

Ohromljena primorska avtocesta

Zastoj CP Log PIC
Nesreča se je zgodila v jutranji prometni konici.

Na primorski avtocesti je v času prometne konice nekaj pred osmo uro prišlo do prometne nesreče. Zgodila se je pred izvozom Brezovica v smeri proti Ljubljani. 

Zastoj CP Log | Avtor: PIC PIC
Nekaj časa je bil zaprt vozni pas, zaradi česar je prišlo do daljšega zastoja, že pred deveto uro pa so vozila, ki so bila udeležena v prometni nesreči, umaknili na odstavni pas, a prometnoinformacijski center še vedno poroča o daljšem zastoju. 

Nova nesreča, nov zastoj

Ob desetih prometnoinformacijski center poroča o novi nesreči med Vrhniko in cestninsko postajo Log ter da je med cestninsko postajo Log in izvozom Brezovica še vedno oviran promet proti Ljubljani zaradi vozil, ki so bila udeležena v nesreči in so na odstavnem pasu. 

Ob enajstih še vedno oziroma znova daljši zastoj, saj sta zaradi prometne nesreče med cestninsko postajo Log in priključkom Brezovica zaprta prehitevalni in vozni pas, promet pa poteka le po odstavnem pasu. 

Na regionalni cesti Vrhnika - Brezovica, kjer je možen obvoz za osebna vozila, je zgoščen promet. 

Srna na vozišču

Na pomurski avtocesti je zjutraj srna na vozišču ovirala promet na pomurski avtocesti na izvozu Lenart iz smeri Lendave.   

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 09:06 06.maj 2016.

    Zakaj v Sloveniji potrebujejo toliko časa ,da zaščitijo nesrečo in odpravijo posledice ,kadar gre za manjši trk ? Terga v normalnem svetu .Kdo so krivci? Zakaj ne zapišejo .