Šport
23 ogledov

O Kopitarjevem nastopu na OI januarja

anze kopitar Profimedias
Morebitno sodelovanje zvezdnikov lige NHL na olimpijskem turnirju leta 2018 v Pyeongchangu bo znano najpozneje do 15. januarja 2017, je potrdil Christophe Dubi, izvršni direktor Moka.

"To je skrajni datum, do katerega je čas za dogovor," je glede omenjene teme in 15. januarja dejal izvršni direktor Mednarodnega olimpijskega komiteja Christophe Dubi.

Minuli mesec v Torontu je komisar lige NHL Bill Daly dejal, da so pri NHL "bolj pesimistični" glede nastopa hokejistov na olimpijskem turnirju 2018, zlasti zaradi neuspešnih pogovorov med Mokom in NHL glede pokrivanja stroškov poti, nastanitve in zavarovanja igralcev.

Pogajanja med NHL, Mednarodno hokejsko zvezo (IIHF) in Mokom niso obrodila sadov. Mok namreč ne bo več sodeloval pri pokrivanju omenjenih stroškov za zvezdnike lige NHL.

Zdaj pa je Dubi optimističen, da se bodo pogajanja premaknila z mrtve točke, še posebej, ker so pri NHL napovedali kontrolni obisk olimpijskega Pyeongchanga že za oktober.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.