Magazin > VIP
480 ogledov

Ojoj! To Mirelo čaka, ko bo izpadla iz šova!

Mirela Lapanović YouTube
Ko bo Mirela izpadla iz šova jo čaka precej burno obdobje. To smo izvedeli iz dobro obveščenega vira.

Mirela Lapanović je že tri mesece v srbskem šovu Parovi, kamor je šla zato, da bi si oprala ime in dokazala, da je zaljubljena in zvesta ženska. Obljubila je, da ne bomo videli nič 'akcije', nobenih poljubov, kaj šele seksa. Saj veste, zarečenega kruha se največ poje ...

Mirela se je najprej poljubljala z več sostanovalci, večkrat je pregloboko pogledala v kozarec, na koncu pa se celo zapletla z Milijem. Ta romanca pa je zgodba zase – zapletla sta se večer, ko se je celo šušljalo, če sta soglasno seksala ali jo je Mili izkoristil, ko je bila pod vplivom alkohola. Nato sta se kregala, se spet pobotala, se zaročila in celo poročila. Mirela je Andreju v Slovenijo sporočila, da naj je ne čaka in dodala, da razmišlja o selitvi v Srbijo.

Dobro obveščeni vir, blizu Andreju, Mirelinemu prejšnjemu zaročencu in očetu enega od otrok, je za Žurnal24 povedal: "Ko pride ven, bo zelo šokirana. Nima niti denarja niti stanovanja, kjer bi živela.“ Povedal je, da se je izselila iz stanovanja, kjer je živela kot podnajemnik, Andrej pa s sinom živi doma, kjer ima svoje stanovanje. "Denarja nima, ker je tistega iz Big Brotherja zapravila. Za oblačila za v Parove je porabila okoli 2500 evrov, Andrej ji je dal nekaj denarja za na pot. Za nazaj denarja nima. Domov bo lahko prišla le, če ji bo denar dala produkcija ali Mili. Govori, da bo v Beogradu ostala še en teden v hotelu. Kako, če nima denarja?"

Zdi se, da Mirela resnično ne ve, kaj jo čaka, ko se bo šov končal. Kako se bo zgodba razpletla, bomo videli kmalu, saj naj bi se šov končal že to nedeljo.

Komentarjev 14
  • MižiMaži 14:40 28.junij 2017.

    Ni res...ne dajem nobenmu munusov....

  • kapibara 13:12 28.junij 2017.

    NE NE NE , ti kar vztrajaj s tem govedom, dokler bo tu Andrej+ marela Sem si ga že ogledal :-) Evo še za druge :https://www.youtube.com/watch?v=S1o-6PWppq0Minus ti je pa dal samo miži

  • Majazmaja 11:01 28.junij 2017.

    Ja, priznam, da se tudi meni zdi že preveč. Se bom zadržala, čeprav upam, da mi ne bo treba več komentirati :)