Šport > Košarka
23 ogledov

Smrt trenerjeve žene zaznamovala tekmo

kevin durant oklahoma Reuters
Košarkarji v severnoameriški ligi NBA so ponoči odigrali le dve tekmi. Oklahoma City je doma s 121:95 premagala New Orleans, Milwaukee pa je z 99:92 odpravil Washington.

Vzdušje v Oklahoma Cityju pa kljub zmagi ni bilo posebej razigrano. V prometni nesreči je namreč umrla žena pomočnika trenerja domače ekipe Montyja Williamsa, ki je pred tem treniral prav New Orleans.

"Neznansko ljubimo košarko, toda to ni tisto, kar je res pomembno. Je stvar, ki jo imamo radi, toda medsebojni odnosi, družina in podobno - to je tisto, kar je pomembno v življenju. Ne pa zadnje smernice in modni trendi ... Vse to je 'kul', toda večno trajajo le odnosi, družina in ljubezen," je dejal zvezdnik domačih Kevin Durant, ki je zbral 23 točk, toliko kot Russell Westbrook, ki je temu dodal še deset podaj in devet skokov.

Po 23 točk sta na drugi strani dosegla tudi Anthony Davis in Jrue Holiday. Oklahoma se je s 14. zmago na zadnjih 16 tekmah pridružila Golden Statu in San Antoniu, ki sta do danes kot edina v ligi zmagala vsaj 40-krat. New Orleans je zaenkrat daleč od končnice.

Tekmo preobratov dobili Bucks

Milwaukee in Washington, oba sta zunaj mest, ki vodijo v končnico v vzhodni konferenci, sta prav tako odigrala zadnjo tekmo pred premorom v ligi zaradi tekme zvezd.

Pri zmagovalcih je prednjačil Khris Middleton s 27 točkami in devetimi podajami, pri gostih pa je Bradley Beal dosegel 19 točk.

Liga NBA:

Milwaukee Bucks - Washington 99:92
Oklahoma City Thunder - New Orleans Pelicans 121:95

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.