Magazin > Horoskop in Numerologija
24 ogledov

Oktober je mesec akcije

Lili Sorum Anže Godec
Prerežimo vezi, ki nas omejujejo in bodimo odločni.

Pred nami je čas delovanja. Odločnosti. Moči. Novih začetkov. Poguma. Da, prišel je čas za nas. Kako ga boste izkoristili?

Kako lahko energijo Vesolja, ki vas podpira v korakih naprej kar najbolj izkoristite? Veste, kaj je vaše poslanstvo, namen, cilj in želja? Kakšne so vaše sanje? Kaj si želite doseči v življenju? Ste definirali, kdo ste in kam želite? Kdaj je bil ''zadnji datum popravkov''? Vsi se spreminjamo in z nami naše želje in nameni. Omenimo še, da se v hitrem tempu življenja kaj hitro lahko zgodi, da na sanje pozabimo, jih prelagamo ...

Kadar nam samim naše sanje niso dovolj pomembne, da bi jih vsaj definirali in o njih razmišljali, kaj mislite, se bodo uresničile?

Bodimo dosledni.  Bodimo do sebe vestni.

Število 10 je karmično in označuje prerez; konec negativne karme in nov pričetek. Morali bi se počutiti lažje, lahkotnejše in v letu 2o14 predvsem bolj odprte glave in uma – sprejmimo drugačnost kot enotnost; vsi smo si med seboj različni tako ali drugače. Dokler oseba deluje na osnovi Ljubezni in spoštovanja, ni pomembna barva kože, količina denarja na bančnem računu, spolna usmerjenost in podobno.

V mesecu oktobru odprimo meje svojega uma in dovolimo svežim idejam, zamislim, da se izrazijo. Ničesar nam ni treba sprejeti. Veste, vsako stvar je morda prav poskusiti. Spomnimo se na mesec februar, ko sem vas spodbujala, da se čim večkrat na dan vprašajte: "Kaj pa jaz mislim?“. Sedaj poskusite razmišljati na drugačen način, učite se novih, zanimivih veščin, berite knjige in poskušajte. Če vam ni všeč, boste pač vedeli, da to ni za vas in to je to. Kot na primer pri hrani, ki jo vzamemo s krožnika osebe, ki sedi poleg nas v restavraciji.

Poskusimo. Ne bodimo zaplankani zapečkarji, ki bomo celo življenje jedli le jabolka, ki nam padejo na glavo, namesto, da bi vsaj poskusili tudi pomarančo, papajo in podobno. Saj ne vemo, ali nam je nekaj všeč ali ne, če ne poskusimo. In to nikakor ne velja samo za hrano. Dajmo, bodimo Radovedni Taček.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.