Slovenija
37 ogledov

Okupator pri nas res ne bi imel veliko dela

dnevi narodnih noš Saša Despot
Kamniški župan Marjan Šarec meni, da okupator danes v Sloveniji ne bi imel veliko dela in da bi državo osvojil brez izstreljenega naboja.

Kamniški župan, pred tem pa znani imitator Marjan Šarec je z objavo na Facebooku dvignil precej prahu. V šaljivem zapisu je izrazil mnenje, da okupator danes ne bi imel veliko dela, da bi državo spravil na kolena. Se strinjate? 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 36
  • kranjskias 09:00 17.oktober 2016.

    najložje se je naslajat iz tistih, ki so še najmanj krivi, da je situacija takšna kakršna je, če ni penezov jih pač ni, za to krivi drugi ne pa vojska in policija, pač boste v boj za domovino poslali tiste, ...prikaži več ki so dobro plačani v tej državi (više znoja u miru, manje krvi u ratu), pol se delate norca tudi iz tistih, ki so lačni, ker si ne morjo prvoščt malo boljše hrane, sej se ne zavedate, kolk je človek sposoben še nardit, ko je že čisto na tleh............

  • Žurnalček 16:43 16.oktober 2016.

    Moj prijatelj , ki je bil 1953 ob Tržaški krizi na prvi črti , je povedal , da je eden naš vojak rekel , da Amerikanci sploh ne rabijo aviobomb ampak nas lahko pobijejo samo z odmetavanjem konzerv ! Zamal ...prikaži večl da ni šel pred zid !

  • gornik 14:42 16.oktober 2016.

    Ima pa dosti fižola za streljanje(prdenje).