Magazin > VIP
1460 ogledov

Olga se je zaljubila v svojega šefa pri T-2

Olga Burlachenko, Peter Mraz Profimedias
Nekdanja zmagovalka šova Top 4 s Tjašo Kokalj, Olga Burlachenko, in Peter Mraz, vodja službe za pospeševanje prodaje v T-2, sta par.

Olga Burlachenko, ki je sodelovala v prvi sezoni šova Top 4 s Tjašo Kokalj in bila med zmagovalkami, je za Žurnal24 povedala, kako je med njo in njenim takratnim šefom, Petrom Mrazom, vodjo službe za pospeševanje prodaje v T-2 in in žirantom omenjenega šova, preskočila iskrica.

V žiriji, ki je ocenjevala Olgo in kandidatke prve sezone, sta sicer sedela Mojca Majhen in Sašo Todorović.

"Jaz Petra sploh nisem poznala. Ko sem se prijavila v šov, sploh nisem vedela, kaj je T-2. Svojega nadrejenega sem opazila šele dva meseca po nastopu dela na T-2. Takrat sem izvedela, da je ločen in da ima dva otroka. Všeč mi je bil, najina zgodba pa se je začela na nekem dogodku, ki sva se ga skupaj udeležila. Takoj sva se ujela,“ je za Žurnal24 povedala Olga in dodala, da ne dela več v podjetju T-2. "Takrat je službo dobila le ena punca od štirih zmagovalk. Hvala bogu, da to nisem bila jaz. Ne moreš biti 24 ur na dan skupaj. To se mi ne zdi pametno. Če bi bila jaz tista, ki bi jo zaposlili, verjetno ne bi več delala tam.“

Mraz ima dva otroka, 6-letno punčko in 10-letnega dečka, s katerima se Olga odlično razume. "Zelo me imata rada, še zlasti deklica, ki vse ponavlja za mano. Z njima res nimam težav,“ pravi.

Komentarjev 8
  • Jagijagi1 16:52 03.december 2015.

    Bodo vsaj jaj čka olajšana!

  • patron 13:39 30.november 2015.

    samovšečna kakuš, najdi si normalnega fanta, ne tega starega ločenca....

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:39 30.november 2015.

    "povedala Olga in dodala, da ne dela več v podjetju T-2."In kaj je zdej ona? Gospodinja al kaj? Ja lepo si se priskrbela. Res ti ni hudga.