Šport
26 ogledov

Olimpija le eno tekmo pred praznimi tribunami

Predin Janković Union Olimpija Hemofram liga ABA ABA
Iz tabora Union Olimpije so sporočili, da bodo v EuroCupu le eno tekmo igrali pred praznimi Stožicami. Strokovni štab ostaja nespremenjen.

Vodstvo mednarodnega tekmovanja EuroCup je Union Olimpijo v teh dneh obvestilo, da je ugodilo pritožbi kluba na določeno kazen za incident, ki se je pripetil na tekmi z Budivelnikom v sezoni 2013/2014. "Argumente Uniona Olimpije so prepoznali kot utemeljene in klubu zmanjšali kazen prepovedi nastopanja pred publiko s treh na eno tekmo," so zapisali pri Ljubljančanih.

Klub bo ob tem vendarle moral poravnati finančno kazen v višini 30.000 EUR, vrata Stožic pa bodo za gledalce zaprta ob prvi domači tekmi EuroCupa v prihajajoči sezoni 2014/2015. Razpored tekem v drugem najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju  bo znan po septembrskem žrebu tekmovanja.

Strokovni štab nespremenjen

Pred začetkom priprav Uniona Olimpije je znan tudi celotni strokovni štab članske ekipe za sezono 2014/2015. Kot že v lanski sezoni bodo glavnemu trenerju Alešu Pipanu asistirali pomočniki Andrej Žakelj, Luka Bassin in Saša Ogrizović. Vlogo glavnega fizioterapevta ekipe prevzema reprezentančni Gregor Zdolšek, v pomoč pa mu bosta bosta Izidor Mlačnik in Primož Kolarič, ki bosta ob delu s člansko ekipo delovala tudi v mladinskih kategorijah Uniona Olimpije. Zdravnik ostaja dr. Oskar Zupanc

Članska ekipa Uniona Olimpije bo priprave na sezono 2014/2015 začela v ponedeljek, 11. avgusta v dvorani Stožice.Trenutni kader sestavljajo Luka Rupnik, Paolo Marinelli, Jaka Brodnik, Sasu Salin, Dino Murić, Vasilije Vučetić, Gregor Hrovat, Blaž Mahkovic in Alen Omić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice