Šport > Nogomet
42 ogledov

Čudovita gesta slovenskega prvaka

vodišek olimpija navijač nik Twitter/NK Olimpija
Aktualni državni prvak se je oddolžil mlademu Niku, ki je zaradi navijaških izgredov predčasno zapustil tekmo med Olimpijo in Mariborom v Stožicah.

Večni derbi 31. kroga Prve Lige TS so zaznamovali navijaški izgredi, kar je imelo za posledico to, da so nekateri navijači predčasno zapustili prizorišče.

Med njimi je bil tudi 9-letni Nik iz Črnomlja, kateremu se je Olimpija oddolžila s povabilom na trening. Mladi nogometni navdušenec je v dar dobil dres vratarja Roka Vodiška.

"Ker za tovrstne dogodke na nogometnih tekmah ni prostora, in ker je nadvse pomembno, da otroci doživijo lepote nogometne igre, smo se mladega nogometaša odločili povabiti na trening državnih prvakov. Njegov starejši brat in Nik sta se povabilu z veseljem odzvala, nadobudnežu, ki občuduje predvsem Roka Vodiška, pa so igralci Olimpije pričarali posebno doživetje," so zapisali na uradni spletni strani slovenskega prvaka.

Nik je na treningu pridobil avtograme nogometašev in se z njimi tudi fotografiral.  "Najbolj vesel pa je bil dresa, ki mu ga je podaril prav Vodišek,'' so še zapisali pri Olimpiji. Več fotografij si lahko ogledate TUKAJ.

Resnično lepa gesta!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.