Šport > Nogomet
37 ogledov

Olimpija z novo tujo okrepitvijo

Alexandru Cretu SPS/NK Olimpija Ljubljana
V ljubljanskem klubu bo odslej igral romunski vezist Alexandru Cretu.

Nogometaše Olimpije je tik pred vstopom v novo leto okrepil nov igralec. Za tri leta in pol je zvestobo Ljubljančanom obljubil 24-letni romunski vezist Alexandru Cretu.

"Ni skrivnost, da smo Alexandruja spremljali že dalj časa. Osebno sem se večkrat prepričal o njegovi kakovosti; v prvi vrsti ga krasi hitrost, kar je precej nenavadno za tako visokoraslega nogometaša. Je tudi agresiven in odličen v igri z glavo. Gre za profil igralca, ki smo ga iskali vse od uvodnega dne, ko sem prišel v klub. Verjemite, da bo kmalu potrdil moje besede in postal zelo pomembna okrepitev za Olimpijo," je prihod Romuna pospremil športni direktor zeleno-belih Ranko Stojić.

Cretu (189 cm) je bil od 2010 član romunske ekipe Politechnica. "Uvodni vtisi ob prihodu v Ljubljano so več kot pozitivni. Prispel sem v klub z bogato tradicijo in izjemnimi navijači, ki znajo pričarati pravo nogometno vzdušje. Z Olimpijo želim ubraniti naslov državnega prvaka in kasneje čim uspešneje predstavljati naš klub v evropskih kvalifikacijah. V slovenski prestolnici želim pustiti globok pečat in če bo kot posledica dobrih iger v prihodnosti prišla na moj naslov kakšna zanimiva ponudba, bi se želel preizkusiti v eni od močnejših evropskih lig," pa je dejal Cretu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.