Magazin > VIP
109 ogledov

Omarja nadlegujejo moški

Omar Naber Ema 2014 Jani Ugrin
Pevec Omar Naber je moral javno razložiti, da ljubi ženske.

Nekateri moški so spot za Omarjevo pesem Sladek strup očitno razumeli narobe in pevcu začeli pošiljati nespodobna sporočila. Omarju je tega sedaj dovolj.

 “V zadnjem času sem na družbenih omrežjih zaradi prizorov v mojem zadnjem spotu prejel več nespodobnih zasebnih sporočil. Gre za “nespodobne ponudbe” od moških. To priložnost bi rad izkoristil in pojasnil, da s tem videom nisem hotel razglasiti, da sem homoseksualec. Sem heteroseksualec. Nekateri so sporočilo razumeli popolnoma narobe. Ker verjamem, da nas mnenja drugih ne opredeljujejo, sem komentarje najprej ignoriral. To je tudi  sporočilo, ki sem ga s to pesmijo želel predati naprej, a ga nekateri niso razumeli,” je na Facebooku razložil Omar. Naber in dodal, da se, četudi je video zunaj že lep čas, neprimerni komentarji in čudne ponudbe še vedno pojavljajo.

“Zato sem se odločil za pojasnilo. Z videom sem izrazil svojo podporo homoseksualni skupnosti. Nekateri geji svojo spolno usmerjenost še vedno skrivajo, tako pred drugimi kot tudi pred sabo. V mnogih primerih je zaradi netolerantnosti in nestrpnosti, ki je v družbi še vedno močno prisotna, težko sprejeti samega sebe,” je še zapisal Omar in poudaril, da so homoseksualci še vedno v slabšem položaju, čeprav se stvari spreminjajo v njihovo dobro. “Vsi bi morali biti enakopravni. Že več let me podpirajo, moja kariera stoji tudi na njih. Hvala za vašo podporo in to je način, na katerega vas podpiram jaz.”

Komentarjev 1
  • hubertfast 16:05 15.marec 2015.

    Bravo Omar, vemo da si naš, kar tako naprej.