Magazin > VIP
135 ogledov

Ona ima "zlate joške Slovenije“

Nataša Jurčec Planet TV
Nataša Jurčec je za svoje napol gole fotografije v Novi izvedal od šefice.

Natašo Jurčec je Slovenija spoznala po zmagi v oddaji Raketa, ko je bila razglašena za zlato točajko. Kaj Nataša nosi pod majico, pa je Slovenija lahko spoznala v eni od zadnjih številk tabloida Nova, ko je lepotico na plaži v Savudriji ujel njihov "redni bralec“.

Nataša pravi, da jo je na naslovnico opozorila šefica. "Naj povem, da sem za naslovnico izvedela v službi, ko mi je šefinja na elektronsko pošto poslala povezavo s pripisom zlata joška,“ je za omenjeno revijo povedala Nataša in dodala, da je fotografu hvaležna za posnetke, saj se je zaradi njih spravila v fitnes.

Lepotička je tudi povedala, da jo je na takšne pripetljaje še pred objavo v Novi opozoril brat. "Brat mi je ob zmagi rekel: 'Tamala, glej, da ne bom poleti v kakšni reviji gledal tvojih jošk.' Res si nisem mislila, da se bo zgodilo točno to, saj sem bila prepričana, da nisem tako zanimiva za naslovnico,“ je izjavila in dodala, da se svojega telesa ne sramuje in da se bo še naprej sončila zgoraj brez. "Če bi bilo po moje, bi modrčke kar prepovedala,“ je še dejala.

Komentarjev 1
  • kapibara 08:30 22.september 2014.

    Kje je fotka "Zalatih joškic"...??