Magazin > Film & Glasba & TV
179 ogledov

Ona je najbolj seksi tekmovalka Survivorja

maja pirc Facebook
Zaradi nje, bo marsikatera deklina svojemu partnerju prepovedala gledati poptevejev novi šov Survivor …

Maja Pirc  | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2
V Survivorju, ki na male ekrane prihaja jeseni, bomo videli tudi 26-letno Kranjčanko Majo Pirc, ki ima izjemno seksi hobi.

Maja je namreč plesalka ob drogu in njen ples je bil tudi eden od razlogov za prijavo, saj želi Sloveniji predstaviti ta šport, ki ga mnogi enačijo s striptizom.

Mladenka pa ni le ljubiteljica plesa na drogu, ampak tudi tatujev. "Imam jih kar nekaj, a njihovega pomena ne razkrivam. Eden je povezan z mladostjo, drug s  svobodo, plesom ... Skratka s stvarmi, ki mi v življenju pomenijo največ.“ Poleg nje je zelo športno naravnana vsa družina in ker ima šport rada pravi, da je njena služba zabava, saj vodi plesni studio: "Lepo mi je, ko po treningu vidim dekleta, ki napredujejo in so vedno bolj samozavestna.“

Komentarjev 2
  • puksicd 19:11 14.avgust 2016.

    Ženska nič posebnega, poleg tega pa še nagravžno potetovirana. Očitno se ne zaveda, da imamo moški radi ... lepo žensko kožo.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 08:19 14.avgust 2016.

    Tak "šport" propagira seksualizacijo ženske. A ne bi bilo bolj koristno spodbujat ženskost? To je ženska različica šovinističnega body buildinga.