Magazin
123 ogledov

Opa! Svojega dekleta ne bo upal prevarati

Luka Survivor POP-TV-2
Luka iz Survivorja ima dekle, ki se lahko po moči kosa z njim. Oba sta namreč velika ljubitelja fitnesa.

Luka Pašič, mišičasti Ljubljančan, ki ga lahko spremljamo v šovu Survivor, je velik ljubitelj fitnesa. Tam je spoznal tudi svoje zdajšnje dekle, Valerijo, s katero sta v zvezi že tri leta. Pred osmimi meseci pa jo je zaprosil za roko. Povedal nam je, da si želita poroke v toplih krajih in da bosta takoj, ko bo možnost, ušla nekam na peščeno plažo in si tam obljubila večno zvestobo.

"Zaradi šova sem porabil ves dopust, tako da bova to malo prestavila, vsekakor pa bova imela poroko nekje na plaži, v eksotičnih krajih. Bova šla v naslednjem letu," je povedal Luka in dodal, da za enkrat še ne ve, če bosta šla sama ali se jima bo kdo pridružil: "Brat dvojček mi nenehno prigovarja, da potrebujem pričo in da hoče iti z nama. Za enkrat ni še nič dogovorjeno." Doda, da ju domači pri odločitvi podpirajo in da jima ne zamerijo, ker se ne bosta poročila doma: "Vsekakor ne bova pozabila na njih, saj je v načrtu velika zabava za vse sorodnike in prijatelje."

Pripravljata se na mednarodno tekmo
Osmega oktobra bosta v Medvodah prisostvovala na mednarodni tekmi Maximum Open, kjer bo Luka sodeloval kot sodnik in bo ocenjeval tekmovalce. Morda bo nastopala tudi Valerija, a za enkrat še ne vesta, če bo prišlo do realizacije njenega nastopa.

"Oba z Valerijo sva med drugimi dosežki dosegla naziv državnega prvaka vsak v svoji kategoriji Men's athletic Physique in Women's bikini fitness," ponosno pove Luka in pravi, da je v tem športu veliko odrekanja in discipline, ki vodi tudi do osebne rasti: "Vztrajnost in požrtvovalnost se prenese na medosebni odnos v partnerstvu, v službi. Tukaj ni samo razvijanje fizične moči, ampak tudi karakterne." 

 
Komentarjev 1
  • nergač 16:14 01.oktober 2016.

    KD alias AF, tebi bi bilo treba prepovedati začenjati te pamflete z "OPA!" , "OLALA" ULALA...da bi vsaj malo prikrila svoj gospodinjski opravljivi intelekt.