Magazin > Odnosi in prosti čas
1420 ogledov

Oriani Girotto nikar ne kupujte seksi igračk

sloerotika Žurnal24 main
Voditeljica sejma sLOVErotika o spolnih igračkah, erotiki in obiskovalcih erotičnega sejma v Celju.

Simpatična voditeljica Oriana Girotto, ki je že drugo leto zaporedoma skupaj s Tadejom Bricljem vodila erotični sejem v Celju nam je povedala, kaj novega se je naučila o seksu in erotiki. "Kakšne posebne nove tehnike se nisem naučila," v smehu pove: "Bolj sem se naučila, kako je biti ženska. Da pride samo do seksa je lahko zelo hitro. Pomembno je vse ostalo, ki nas v tem trenutku obdaja – kako uporabljati celo telo, kako pri seksu biti eleganten." Pove, da se v njenih spalnici, odkar vodi erotični sejem, ni kaj dosti spremenilo. Pa uporaba igračk, ki jih je na sejmu na voljo zeloo veliko? "Ne, to pa ne. Do igračk sploh nimam odnosa. Kar se seksa tiče sem velika tradicionalistka. Prijateljice so mi že kupile kakšno zadevo, a meni ni do tega. To me res ne zanima," je povedala 43-letna mamica in dodala, da se bolj navdušuje nad seksi perilom: "Všeč mi je črno čipkasto perilo, saj je črna moja najljubša barva. Tudi snežno bela je lahko zelo elegantna in seksi."

Začetni šok: To gre zares

Letos je sejem v Celju vodila že drugo leto. Priznala je, da je bila lansko leto presenečena nad dogajanjem: "Ko to prvič doživiš si rečeš 'Ojoj, to gre pa zares'," pove nasmejano in nadaljuje: "Bila sem pozitivno presenečena, ker igralci in igralke vedo, kdo so in imajo zelo zdrav odnos do svojega telesa, so zelo simpatični in odprti ljudje. Tudi brez sramu povedo, da je to pač njihova služba in da bodo to delali nadaljnjih 10 let, potem pa se bodo posvetili čemu drugemu. Nekateri si potem ustvarijo družine, zgradijo hiše, ustvarijo življenje. Imajo svoj življenjski načrt." Doda, da se moraš za ta svet roditi in da ga ona samo opazuje: "Tega sveta ne čutim kot svojega. Nikoli ne bi mogla delati kaj takšnega. Mi je pa všeč, da znajo iz tega narediti lep erotični trenutek."

Slovenci niso zaprt narod

Oriana pravi, da so obiskovalci na slovenskem erotičnem sejmu popolnoma drugačni od tistih v Italiji. "Tam vidiš tiste neke … Gospode, ki si dekleta z zanimanjem ogledujejo. Pri nas pa je med obiskovalci veliko žensk, kar me je presenetilo in ogromno parov. Slovenci nismo zaprt narod. To je še vedno eden najbolj obiskanih sejmov pri nas."

O erotiki in seksu po porodu

Zgovorna voditeljica pravi, da erotika ni le seks, meni, da je veliko več od tega. Zanjo se erotika začne že, ko nastopi simpatija, ko se nekdo trudi drugega osvojiti. "Začetek erotike so že tisti prijazni pogledi, ki jih namenimo simpatiji. Erotika ni samo trenutek penetracije, je veliko več. Je tudi, kako se počutimo v svojem telesu, kako se gibamo, kako plešemo na nam ljubo glasbo …"

Čeprav je bila ob vprašanju, kakšen je njen seks po porodu, sramežljiva, je vseeno tik pred nastopom v Celju na svojem Facebooku objavila fotogafijo dveh glavnih pripomočkov - mikrofon in črpalka za mleko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.