Slovenija > Črna kronika
79 ogledov

Oropali banko na Rudniku v Ljubljani

rop
1/5
Saša Despot
Oropali banko Unicredit na Rudniku v Ljubljani.

Okoli 14. ure so neznanci oropali banko na Rudniku v Ljubljani. V banko na Ukmarjevi ulici sta  vstopila dva zamaskiranca oborožena z orožjem in z njim izsilila denar iz blagajne. Po navedbah predstavnice PU Ljubljana Nataše Pučko sta odtujila nekaj tisoč evrov gotovine, nato pa peš zbežala v smeri nakupovalnega središča. 

Nihče od zaposlenih ni bil poškodovan. Policisti pa še vedno zbirajo obvestila in skušajo izslediti storilca kaznivega dejanja.

V ponedeljek sta prav tako v Ljubljani okoli 9. ure dva zamaskirana neznanca vstopila v prostore SKB banke na Dunajski cesti v Ljubljani in zahtevala gotovino. Odtujila sta za nekaj tisoč evrov gotovine, nakar pa zapustila stavbo, kjer ju je v vozilu (naj bi šlo za temno vozilo) že čakala tretja oseba. Vsi so se nato s kraja odpeljali neznano kam. 

Policisti so avtomobil, ki so ga neznanci uporabili pri pobegu, še isti dan našli v Savskem naselju. Da bi zabrisali sledi, so avtomobil zažgali.

 

Komentarjev 8
  • Senior 14:26 26.maj 2016.

    Bolj so ljudje nezadovoljni, bolj bodo kradli! Dajte ljudem delo, da ne bodo kradli! V Sloveniji pa je že tako, da tisti, ki so nakradli največ, vedno hočejo imeti še več.

  • blueone 19:32 15.oktober 2015.

    zanima me kaj je podjetje DRAGA KOSA naredilo pri Novi ljubljanski Banki za 874.000 evrov...kje so rezultati njegovega dela...saj se ga plačuje z mojim denarjem...saj redno plačujem davke in moji davki so šli v Novo Ljubljansko banko

  • francl12 18:47 15.oktober 2015.

    a je bil zidar zraven?