Magazin > VIP
25 ogledov

Osbournova razkrila svojo največjo napako

Sharon Osbourne Ozzy Kelly Jack FameFlynet
Sharon Osbourne je priznala, kaj je bila njena največja napaka v življenju.

Njena največja napaka je bila resničnostni šov o njeni družini, ki se je predvajal na MTV-ju med leti 2002 in 2005. V intervjuju je priznala, da je omenjeni šov pustil globok pečat na otrocih in zakonu z Ozzyjem Osbourneom. Zaradi snemanja sta bila z možem namreč veliko odsotna in nista dovolj časa preživela s hčerko Kelly in sinom Jackom.

"Veliko sva potovala in sva bila dolgo časa ločena od otrok. Izgubljenega časa ne moreš nikoli dobiti nazaj," je skesano povedala Sharon. "To je bila največja napaka v mojem življenju. Ne vem kako, ampak Jack in Kelly sta na koncu odrasla v čudovita človeka."

Kdo je kruh in kdo maslo?

Priznala je tudi, da sta se z možem v začetku leta za kratek čas razšla, vendar sta se že pobotala. Krivo je bilo njegovo pijančevanje in jemanje drog, zaradi česar se je Sharon izselila iz skupnega doma. "Nehal je, ker se je zavedal, kaj lahko izgubi. Ne samo mene, temveč vse. Rekel je, da sva kot kruh in maslo. Popolnoma se ujemava," je še povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.