Magazin > VIP
112 ogledov

Oskarjevki paparaci zlezli med noge

Helen Bonham Carter
1/5
Profimedias
V newyorškem parku so paparaci ujeli znano igralko, ki se je med poležavanjem v krilu malce preveč sprostila in pokazala tudi hlačke.

Helen Bonham Carter se je v newyorškem Central parku sprostila in uživala z otroki. Med tem, ko se je sproščeno ulegla na travo, je izpod krila pokukala njena zadnjica, česar pa paparaci niso spregledali. Splet so preplavile fotografije Helenine zadnjice in njenih hlačk.

Helen je sicer zelo priznana igralka, saj je bila že večkrat nominirana za zlati globum in za oskarja. najbolj prestižno nagrado oskar je prejela leta 2011 za vlogo v filmu Kraljevi govor.

 

Komentarjev 4
  • asmas 11:56 26.oktober 2016.

    dnar je dnar.Sicer takih podrepnikov ne prebavljam,samo če so za to plačani in povrhu še kar solidno...zakaj pa nebi "zaslužii".Kiks je pa na tej ženski,ki je baje slavna in mora pričakovati,da jo bo na vsakem koraku spremljal objektiv nadležnega fotografa--ki ...prikaži veči si s tem služi kruh.Ulegla naj bi se bočno ali pa s stegnjenimi nogami pa nam tega nebi bilo treba komentirati.če pa pogledaš še drugo slika ša vidiš da uživa v razkazovanju.ma brez veze grem drugam lp asmas

  • Lavdan 14:56 25.oktober 2016.

    Paparaci in lobisti na tem svetu ne bi smeli obstajati.

  • kapibara 13:56 25.oktober 2016.

    Jest bi ji tud..