Magazin > VIP
76 ogledov

Fredy Miler zanika finančno stisko

Fredi Miler Žurnal24 main
Domači mediji poročajo, da se je Fredy Miler znašel v hudi finančni stiski, koroški zabavljač pa pravi, da so to le zlobna natolcevanja.

"Te govorice so nastale, ker sem želel iti v službo in živeti kot normalen človek, ne da me le vlačijo po medijih. Zaposlen sem na TAB-u. Če bi imel finančne težave, potem ne bi živel, mediji vse to napihujejo in delajo iz bolhe slona," je o tem, da naj bi se znašel v hudi finančni stiski, povedal koroški pevec Fredy Miler in dodal:

"Res je, da na morje nisem šel, saj sem prodal prikolico, drugo leto bom namreč kupil večjo, s šotorom pa ne grem rad. Sem si pa vseeno privoščili počitnice, en teden sva z ženo preživela pri bratu v Nemčiji. Moji otroci so šli kljub temu vsi na morje, starejši celo v Francijo."

Fredi pa se lahko pohvali, da mu gre odlično tudi na glasbenem področju: "Hvala bogu gre, to soboto sem imel v Radovljici čez tri tisoč ljudi, cel šotor sem vrgel v zrak. Delam tudi nove pesmi, na zadnje malo bolj politično obarvano 'K'k se šiht dobi'."

Okoli koroške spletne senzacije krožijo tudi govorice, da naj bi rad pogledoval za mlajšimi, a Fredy pravi, da žene ne bi zamenjal za nobeno: "Jaz in moja sva skupaj že šestindvajset let in je ne zamenjam za nobeno mlajšo. Prvih nekaj let sem se še sekiral zaradi govoric po medijih, zdaj mi je že vseeno."

Komentarjev 5
  • Miha Pretnar 11:44 30.avgust 2012.

    Jao ,fredi spet laže,u Radovljici ni bilo niti tisoč ljudi,pa večinoma so prišli zaradi druge skupine on je bil tko mal za intermeco,folk je reku sej je vredu človk ampak peti pa še vedno ne zna...ha ha

  • zic 11:25 30.avgust 2012.

    ne jokaj po vseh medijih...podpiši se s celim imenom in bomo potem videli koliko je ura??

  • kapibara 11:06 30.avgust 2012.

    Zakaj pa bi ti PLAČAL 200 eur...??Pa plačaj TI Njemu..