Svet
18 ogledov

Ostal bo eden in edini Kim Džong Un

Kim Džong Un Reuters
Samo en je lahko Kim Džong Un, druge z enakim imenom bodo "trenirali", da se prostovoljno preimenujejo.

O zadnji muhi severnokorejskega voditelja Kim Džong Unga poroča južnokorejska televizija. Pridobili so dokument, v katerem je ukaz vojski, policiji in vladi, naj oblikujejo novo zakonodajo.

Kim se je namreč odločil, da ima lahko v državi le on takšno ime. "Vsi organi partije in javne varnostne oblasti naj naredijo seznam ljudi z imenom Kim Džong Un in naj jih trenirajo, da bodo prostovoljno spremenili ime," naj bi pisalo v dokumentu.

Tistim, ki bi jih ujeli z imenom Kim Džong Un, bodo spremenili podatke na osebnih izkaznicah, spričevalih in vseh uradnih dokumentih. 

Uradne potrditve ukaza s strani Severne Koreje ni, sta pa podobno storila že njegova predhodnika Kim Il Sung in Kim Džong Il.

Komentarjev 6
  • YACKO 12:24 09.december 2014.

    ma dej ga srat. Jaz prej nisem mel nobenih težav. Hodil sem v cerkev(žal) in kamorkoli sem hotel,tudi kartali smo ja. Poglej si svojo cerkev in njihove lopove,pedofile itd.....Najbolj da se spet približamo inkviziciji a ne? Zapomni si nekaj,rdečih ...prikaži več ni več so samo še naši in vaši,lopovi, tajkuni in reveži,poštenjaki. Ja?

  • Ferluci 20:59 03.december 2014.

    Res drži in imaš popolnoma prav, rdeča mafija s svojim šefom je bila (in je še) zelo, zelo bolna.

  • tralala 20:47 03.december 2014.

    Bwuhahahaha.....bolnik, res. Bolan, bolan, bolan do fundamenta in v popolnem paralelnem svetu, ki nima stika s stvarnostjo.