Slovenija > Črna kronika
302 ogledov

Osumljenec uboja Gašperja Tiča ostaja v priporu

Gašper Tič Anže Petkovšek
Sklep o odreditvi pripora zoper osumljenca uboja igralca Gašperja Tiča je pravnomočen.

Preiskovalni sodnik je za 20-letnika odredil pripor minuli teden. Osumljenec se je na sklep pritožil, a je sodišče pritožbo zavrnilo.

Ljubljanski policisti so mrtvega igralca našli 18. junija zjutraj v stanovanju na Trubarjevi ulici v Ljubljani. Po navedbah policije sta se Tič in osumljenec poznala že prej. Ko sta zapustila ljubljanski lokal, sta šla v stanovanje, kjer je prišlo do spora. Med prepirom je 20-letnik večkrat z ostrim predmetom zabodel igralca, ki je zaradi izkrvavitve na kraju umrl. 20-letniku so policisti kmalu po dogodku odvzeli prostost.

Osumljenca doslej še niso obravnavali zaradi kakšnega kaznivega dejanja. Za kaznivo dejanje uboja je zagrožena kazen od pet do 15 let zapora.

Komentarjev 21
  • Žurnalček 20:20 30.junij 2017.

    Kaj tebe briga življenje drugih ! Za svojega se brigaj , bizgec kmetavzarski !

  • ode 18:36 29.junij 2017.

    Tič vas gleda! Vas in vaše komentarje. Požar je najbrž imel prav, ko je to afero poistovetil z afero Baričevič. Tudi v tem primeru nekateri podatki ne bodo nikoli objavljeni. So vpleteni preveč vplivni ljudje.

  • entity_ 09:32 28.junij 2017.

    Tipični slovenceljni ? Z uporabo tega izrazoslovja si izkazal svojo vrednost, širino razmišljanja in dejanskega sprejemanja pluralnosti mišljenja - ti "nad"slovenec... Počisti pred svojim pragom.