Slovenija
416 ogledov

OSVOJITE NAJPRIMERNEJŠO, VRHUNSKO OPERACIJO OČI ZA ODSTRANITEV DIOPTRIJE PO VAŠI MERI

Tina Trstenjak vidim
Ali ste vedeli? Ste vedeli, da je za optimalen rezultat danes na voljo več EKSKLUZIVNIH IN NATANČNIH metod za odstranjevanje dioptrije kot kdajkoli prej? Tehnike in metode vam danes omogočajo VRHUNSKE, VARNE IN UČINKOVITE REŠITVE za vse starostne skupine in vsa očesna stanja!

Očesni center VIDIM iz Celja je pripravil BOGATO SPOMLADANSKO NAGRADNO AKCIJO, s pomočjo katere lahko v prihodnost zazrete s kristalno jasnim pogledom!

                                                          NAGRADA:
                          1x BREZPLAČNA ODPRAVA DIOPTRIJE PO VAŠI MERI,
                                     s pomočjo katere že v nekaj urah po operaciji
                                  vidite lepoto tega sveta brez očal ali kontaktnih leč.

                                                              ___

                       PRIJAVITE SE ZDAJ (obrazec za prijavo se nahaja pod člankom)

Tokrat vam je na voljo širok spekter najbolj kakovostnih, varnih in zelo uspešnih metod, prilagojenih vsakemu posamezniku v katerem koli starostnem obdobju!

V preteklih tednih smo vas seznanili z ekskluzivnimi metodami ReLEx SMILE in Visian ICL vgradnjo leč (več si lahko preberete TUKAJ) ter metodo PRK in FEMTO LASIK (več si lahko preberete TUKAJ), danes pa vam ponujamo vpogled v možnosti ZELO USPEŠNE IN UČINKOVITE ODSTRANITVE DIOPTRIJE TUDI PO 43. LETU STAROSTI!  

5.    Metoda vgradnje leč: IOL Zeiss 

VGRADNJA VEČŽARIŠČNE/TRIŽARIŠČNE OČESNE LEČE:

Vgradnja se izvede s pomočjo manjšega posega, kjer specialist oftalmolog naravno očesno lečo, ki nima več sposobnosti akomodacije, zamenja z večžariščno znotrajočesno lečo. Le-ta je narejena tako, da ima več goriščnic, kar zagotavlja fokusiranje svetlobe na očesno ozadje tako pri gledanju na daljavo in bližino kot pri gledanju na srednjo razdaljo (računalnik, knjiga). 

VGRADNJA DVOŽARIŠČNE LEČE

Za razliko od zgoraj omenjene metode je vgradnja dvožariščne leče cenovno ugodnejša rešitev. Razlika med dvožariščno in večžariščno lečo je v tem, da dvožariščna leča nima možnosti prilagajanja ostrine na sredini (torej na cca 1 metru razdalje), temveč, kot že ime pove, le na blizu in na daleč.

VGRADNJA ENOŽARIŠČNE LEČE

Enožariščna leča po posegu omogoča dober vid na daljavo ALI bližino, ne pa na obe razdalji, zato ni primerna za paciente, ki se soočajo z dioptrijo plus in minus.

IZBOLJŠANJE VIDA:  Operativni poseg je enak kot pri odpravi sive mrene. Izvede se v lokalni anesteziji, traja 10 do 15 minut, je povsem neboleč in se ga načeloma lahko opravi na obeh očesih hkrati.
OKREVANJE: Takojšnje
PRIMERNI KANDIDATI:  Vse osebe, starejše od 43 let, ki se soočajo s starostno dioptrijo in imajo težave s poslabšanjem vida na daljavo in bližino.

6.    Laserska metoda: PRESBYOND

PRESBYOND laserska metoda je najnovejša metoda za odstranjevanje starostne dioptrije in je logična izbira za starejše paciente s starostno dioptrijo. Je najučinkovitejša metoda za zdravljenje širokega spektra okvar vida, kot je:

  • Kratkovidnost
  • Daljnovidnost, ki nastane zaradi nepravilne oblike očesnega zrkla
  • Starostna daljnovidnost- Astigmatizem

IZBOLJŠANJE VIDA: v 1 do 3 dni
OKREVANJE: v 3 do 7 dni
PRIMERNI KANDIDATI:  starejši pacienti s starostno dioptrijo 

Vas muči starostna dioptrija? Pozabite na nadležna, zarošena očala in s težavo prebran droben tisk v časopisu! S PRESBYOND lasersko metodo boste življenje zopet doživljali skozi mladosten in kristalno čist pogled!

V kolikor bi se želeli podrobneje seznaniti o posameznih metodah odstranitve  dioptrije ali si zagotoviti svoj termin pri specialistu, obiščite našo spletno stran ali pokličite na našo brezplačno telefonsko številko 080 16 13

Skupaj bomo našli najkvalitetnejšo, najprimernejšo in najvarnejšo rešitev za boljši pogled v prihodnost! 

 
Facebook Pixel Code DO NOT MODIFY

 

End Facebook Pixel Code