Magazin > VIP
1645 ogledov

Tako je Ota Roš spoznala svojega moža

ota roš
1/2
Facebook
Voditeljici Oti Širca Roš je med porodniškim dopustom končno uspel podvig, o katerem je "sanjala" že nekaj časa …

ota, polona, mateja | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Priljubljena voditeljica Pop Ina, Ota Širca Roš, še vedno uživa na porodniškem dopustu. S sinčkom Premom, ki je star šest mesecev, in možem Borutom uživa na Bolu, kamor se je družinica odpravila za en mesec.

Trojici se je na Braču pridružila tudi voditeljica Pop Ina Polona Jambrek in nekdanja novinarka ter poptevejeva tiskovna predstavnica Mateja Ropoša. Ota je bila obiska več kot vesela. "S Polono in Matejo smo precej dobre prijateljice, pa vendar nam do sedaj ni uspelo skupaj odpotovati na dopust, saj je vedno morala biti vsaj ena od nas v službi. Tale porodniški dopust je super, saj nam je končno uspel podvig, ki je na videz tako preprost.... Vse tri smo bile ob istem času na istem mestu v drugi državi...“ je za Žurnal24 povedala Ota, ki jo bomo lahko že januarja spet gledali na malih ekranih.

Spoznala na Braču

Bol je Oti in njenemu Borutu zelo pri srcu iz prav posebnega razloga. Tam sta se pred dvajsetimi leti spoznala. Na plaži, ki je priljubljen pri deskarjih na valovih, je Borut Oto prosil za vžigalnik in med njima se je razvilo prijateljstvo, ki je nato preraslo v ljubezen. Par se je po letu in pol zveze poročil leta 2012.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 11:10 25.avgust 2016.

    Uživajo NA Bolu in ne V Bolu. Sicer pa hudo pomembna novica, ki si zasluži celo- ali (bog ne daj) večdnevno objavo na prvi strani.....