Svet
5 ogledov

Otrok, ki je preživel nesrečo, umrl

nogice Shutterstock
Zdravniki rešili dojenčka, potem ko sta v prometni nesreči umrla njegova starša, a je pozneje umrl.

Potem ko je že kazalo na deloma srečen razplet hude prometne nesreče v New Yorku, v kateri sta umla mlada starša, zdravnikom pa je uspelo rešiti še nerojenega dojenčka, mediji zdaj poročajo, da je umrl tudi otrok.

21-letna Nachman in Raizy Glauber sta se peljala s taksijem v Brooklynu, ko je vozilo v bližini njunega doma trčilo v drug avtomobil. V bolnišnici so oba razglasili za mrtva, medtem ko je zdravnikom otroka uspelo rešiti, a je pozneje umrl.

Da je otrok umrl, je potrdil tiskovni predstavnik judovske skupnosti, katere člana sta bila Glauberjeva.

Voznik pobegnil

Vožnja v bolnišnico je bila povezana z nosečnostjo, vendar po poročanju medijev ni jasno, ali je bila ženska tja namenjena zato, da bi rodila, ali iz katerih drugih razlogov. Policija še išče voznika in sopotnika drugega vozila, ki sta s prizorišča nesreče pobegnila, medtem ko je voznik taksija v bolnišnici.

Glauberjeva sta bila člana brooklynske ultraortodoksne judovske skupnosti, največje na svetu zunaj meja Izraela. "To je grozljiva, grozljiva tragedija," je za New York Post povedal vodja judovske skupnosti, rabin Bernard Frelich. "Imela bi prvega otroka. Ostali smo brez besed, ne vem, kaj naj rečem."

Komentarjev 3
  • becar 11:43 04.marec 2013.

    Dejte tegale modela že vržt dol

  • Oseba_ 11:36 04.marec 2013.

    OJOJ TO JE ŽALOSTNO :-( Kaj vse zdravniki in rešilci tudi doživijo, vsaka jim čast, da zmorejo vse to prenesti

  • Oseba_ 11:35 04.marec 2013.

    spelji se