Svet
17 ogledov

Otroka sta morala vreči čez balkon

Požar Youtube
Ta starša je življenje postavilo pred grozljivo preizkušnjo.

Na You tubu je hitro zaokrožil posnetek grozljivega reševanja štiričlanske družine, ki je bila ujeta v požaru. Oče je s svojo idejo in pogumom rešil življenje celi družini, sam pa ostal poškodovan.

Po poročanju tujih medijev se je požar zgodil v ruskem mestecu Strunino, v četrtem nadstropju, pod stanovanjem, kjer je živela štiričlanska družina. Požar se je tako hitro razširil, da niso imeli časa čakati gasilce.

Požar | Avtor: Youtube Youtube
 

Oče Vitalij je moral hitro ukrepati, zato je čez okno vrgel preprogo in prosil sosede, naj jo raztegnejo. Kmalu sta s soprogo skozi okno petega nadstropja vrgla mlajšega otroka, starega komaj 11 mesecev. Sledil mu je še triletni otrok.

Požar | Avtor: Youtube Youtube
 

Na srečo sta starša dobro ciljala, sosedje pa bili uspešni. Otroka sta jo odnesla brez poškodb. Potem je skočila tudi mati, ki je varno pristala, pri skoku pa si je hrbtenico poškodoval oče. Odpeljali so ga v bolnišnico, o njegovem trenutnem stanju pa ni podatkov. 

Komentarjev 2
  • Five 14:55 29.maj 2016.

    Sosedje in vsi, ki so držali odejo in vsi, ki so bodrili družino...Neverjetni ljudje v reševalni akciji.Z vsem spoštovanjem, to pa je povezanost med ljudmi.Še jaz ob gledanju posnetka občutim hvaležnost. Družina je rešena!

  • Q.Q 14:27 29.maj 2016.

    To pa je očetov pogum!