Svet
15 ogledov

Otroke prodajali pedofilom?

ugrabitev Shutterstock
Policija preiskuje, ali sta poskusa ugrabitve v Beogradu in Sarajevu povezana.

Neposredno pred poskusom ugrabitve dveletne Maše v Beogradu, se je podoben poskus ugrabitve zgodil tudi v Sarajevu, pišejo Večerne novosti. Policija zdaj preiskuje, ali sta primera povezana.

Do poskusa ugrabitve je prišlo pred osnovno šolo Katoliškega centra v sarajevskem naselju Stup.

Neznanka skušala odpeljati osemletnika

Po koncu pouka, ko so učenci vstopali na šolski avtobus, je neznana ženska skušala odpeljati osemletnega drugošolca. Vozniku avtobusa je zatrdila, da se je s starši dogovorila, da ga ona pripelje domov. Voznik avtobusa na to ni pristal. Ko je skušal pri upravi šole in starših preveriti njene trditve, je neznana ženska izginila.

Mati otroka je dogodek prijavila policiji, ki pa doslej še ni posredovala nobenih podrobnosti.

Prodali bi jo za sto tisoč evrov

V Beogradu se medtem nadaljuje preiskava poskusa ugrabitve dveletne Maše. Ugrabitelji se zaenkrat branijo z molkom. "Mislili so tudi na najmanjše podrobnosti, deklico so preoblekli, zamenjali so ji tudi nogavice in spodnje perilo, njene obleke pa odvrgli. Da punčka ne bi jokala, so ji dali pomirjevalo. Deklico so ugrabitelji hoteli najprej izkoristiti za lažni DNK v sodni bitki za skrbništvo otroka, v kateri je ena od ugrabiteljic, nato pa naj bo jo prodali za 100 tisoč evrov,"  srbski mediji navajajo vir iz policije. Nekateri dodajajo, da so Mašo hoteli prodati pedofilski mreži.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.