Šport
20 ogledov

Overeem? Vem, da lahko premagam vsakogar

Junior Dos Santos (levo) in Shane Carwin (desno) v borbo vstopata zelo samozaves Žurnal24 main
Junior dos Santos več kot odlično okreva po operaciji meniskusa. UFC prvak v težki kategoriji bi se lahko vrnil že maja, ko bo prvič branil naslov proti Alistairju Overeemu.

"V dvajsetih dneh bom 100 odstoten. Od takrat potrebujem dva meseca in pol, da se pripravim in oddelam piprave. Takrat bom pripravljen za vhod v oktagon," je za radijsko oddajo mmajunkie povedal Junior dos Santos. Brazilec je do naslova prišel z zmago proti Cainu Velasquezu, prvič pa bo naslov branil proti Alistairju Overeemu. Če bo šlo vse po načrtih bo JDS, The Reema dočakal kar v domači Braziliji: "To bo sijajna priložnost za brazilske navijače. MMA je tukaj zelo popularen in zelo rad bi se boril v svoji domovini. Najpomembnejše pa mi je seveda, da vsi moji navijači po celem svetu uživajo, ko bom vstopil v oktagon. Vedno dam vse od sebe, ne glede na to, ali se govori o Braziliji ali ZDA."

JDS je nekaj besed namenil tudi taktiki, ki jo pripravlja za The Reema. "Prepričan sem, da bo to vojna v stoje. V kolikor pa bom ugotovil, da je bolje, da ga zrušim na parter in uporabim svoj BJJ, da ga premagam, potem bom naredil to. V UFC-ju nikoli nisem pokazal teh svojih kvalitet in morda je to dobra priložnost," je dodal dos Santos in še pristavil: "Ne zanima me ali je on K-1 prvak ali i. Jaz sem UFC prvak v težki kategoriji in vem, da lahko premagam vsakogar na svetu." Verjetno tudi Overeem meni enako …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.