Šport > Košarka
39 ogledov

Pacers zapečatili usodo bratov Dragić

indiana pacers roy hibbert Reuters
Ekipa Los Angeles Clippers je v gosteh premagala Phoenix Suns s 112:101, s tem pa je Phoenix končal sezono in tako kot Miami Heat ostal brez končnice.

Ekipa bratov Dragić sicer tokrat ni igrala, ker pa je Indiana Pacers po dveh podaljških premagala Washington Wizards z 99:95, je tudi Miami ostal brez izločilnih bojev za prvaka.

Washington je še sedem minut pred koncem še vodil z devetimi točkami razlike (70:61), vendar je gostiteljem uspelo priti do podaljška. V prvem sta ekipi skupaj dosegli osem točk, sledil pa je drugi podaljšek, v drugem pa sta C. J. Miles (25 točk) in George Hill 24), slednji je bil z desetimi podajami in devetimi skoki prvi mož tekme, nanizala sedem točk za delni izid 7:2. V zadnji minuti sta tekmo odločila David West s štirimi točkami in Hill s trojko pol minute pred koncem.

"Potrebovali smo to zmago. Na ta način smo ostali v igri za končnico. Moramo zmagati tudi v Memhpisu, saj se ne gre zanašati na izid tekme v Brooklynu. Vse imamo spet v svojih rokah," je po pomembni zmagi za Indiado, ki je bila po seriji zaporednih porazov že na robu preživetje, dejal Paul George. Indiana ima zdaj točko več kot Brooklyn Nets, ki bo v zadnjem krogu gostil Orlando Magic, z zmago Indiane pa je brez možnosti za napredovanje ostal Miami Heat, ekipa Gorana in Zorana Dragića.

V tretji tekmi večera je ekipa Boston Celtics premagala Toronto Raptors s 95:93.

Liga NBA, izidi:

Phoenix Suns : Los Angeles Clippers 101:112
Boston Celtics : Toronto Raptors 95:93
Indiana Pacers : Washington Wizards 99:95

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.