Magazin
213 ogledov

Padla na sodelavčeve sladke besede

seks pisarna Shutterstock
Gledala sem v zaslon telefona in tipkala sporočilo. Kot ponavadi sem to počela, kot bi bila sama na svetu. Hodila sem po hodniku proti sodelavkini pisarni in kar naenkrat treščila v nekaj ali nekoga.

Bil je nekdo. Blaž je stal nad menoj in se mi privoščljivo režal. Popolnoma sem se ulegla po hodniku, telefon se je razletel na nekaj kosov in na trebuhu sem čutila nekaj toplega. Sranje! V roki je imel skodelico kave in ta je bila zdaj v celoti na moji novi oblekici. Ponudil mi je roko, katero sem z odporom vendarle sprejela. Da bi bilo še huje, sem si pri vstajanju zlomila peto na svojih čevljih. Dan se ni mogel preleviti v hujšo katastrofo, kot se je.

Blaž je imel na ustnicah še vedno veliko hinavščino, a me je prepričal, da sem stopila z njim v pisarno, saj je imel tam bojda nekaj, kar bi lahko rešilo težavo z mojo obleko. »Škarje ali pa hitro čiščenje in tole?« je vprašal in v roki držal zapakirano žensko, belo majico. Slekla sem se, da bi poizkusil srečo v umivalniku, ter medtem nase navlekla majico. Nisem ga vprašala, zakaj jo ima tam in po pravici povedano, niti nisem hotela vedeti. Blaž je bil pravi kurbir in ne bi se čudila, če je tam ostala po eni izmed njegovih pripetij, o katerih se je veliko govorilo. Tudi pri meni je že poizkusil, a se nisem dala. Saj ne, da mi ne bi bil všeč, le nekaj, … ne vem, no.

Šele takrat sem se spomnila, da sem mu pravkar pokazala na pol razgaljene prsi v svojem belem nedrčku in potem še bele tangice med ritnicama, ko sem se obrnila proč, da bi skrila prsi. Kar pogrelo me je ob misli, da me je nemara nalašč polil s kavo, ko je videl kako zatopljena v telefon hodim proti njemu. Lotil se je čiščenja moje obleke in se še vedno neumno režal. Jaz sem sedela na njegovem stolu in nategovala rob majice vse do kolen, da le ne bi preveč videl. Ampak zakaj se mi je po glavi ves čas motala igriva misel na to, da bi ga zapeljala?

Ko se je obrnil k meni in mi zmagoslavno pokazal povsem mokro obleko, mi je postalo slabo od strahu, da bom morala pri njem ostati ves dan, saj se zadeva nikakor ne bo dovolj hitro posušila.
Sedel je na mizo povsem nasproti mene in me vprašal, če kaj potrebujem. Dobro je vedel, kako zelo nemočna sem tisti hip in to s pridom izkoriščal za svojo igro. Potem pa se je pričelo vse skupaj še bolj odvijati v njegov prid. Ujel me je pri opazovanju njegovega mednožja. Povsem nehote sem se zagledala v bulo med njegovimi nogami in se spomnila prijateljice, ki je dejala, da tako velikega tiča, kot ga ima on, v življenju še ni videla. Sploh ne vem, kaj mi je bilo, da sem storila, kar sem. »Imaš res tako veliko batino kot pravijo?«

Mislila sem, da ga bom ubila z vprašanjem, a niti trznil ni. Prijel se je za zadrgo in rekel, da mi jo lahko pokaže. Onemela in otrdela sem, on pa je počasi odpenjal zadrgo, vse dokler ni prišel povsem do konca. Moje oči so ostale prikovane na njegovo mednožje, bradavičke so me izdale in ko je odpel še vrhnji gumb ter z roko segel za hlače, bi me kmalu kap. Iz hlač je potegnil »mega tiča« in se mi nasmehnil: »No, to je to. Pa še ni vse. Če ga v naslednji petih minutah malce pobožate …« me je podražil v stilu zoprnih reklam s televizije.

Vse skupaj je bilo že tako daleč, da bi težko ostala pri tistem, da mi ni nič do njega. Z roko sem segla proti velikanu, ga pobožala z dlanjo in od vznemirjenja kar poskočila na stolu. Resnično je postal še mnogo večji in zdelo se mi je, da bi ga morala držati v obeh rokah. Z nogami je moj stol potegnil bližje in ni veliko manjkalo, pa bi tiča dobila naravnost v usta. Huh, kako sem si želela, da bi ga. Težje je bilo potem zadevo prijeti v roko, ga potegniti navzdol in objeti z ustnicami. A sem vseeno zmogla. Moja lažna zavesa nedostopnosti je končno padla in zdaj me je imel povsem v oblasti. Še sama sem bila navdušena nad tistim, kar se je dogajalo v njegovi pisarni. Le kdo bi zameril ženskam, ki so klonile pod njim? Bil je pravi mačo, imel je ogromno orodje in znal si je pripraviti teren, ne glede na to v kakšni situaciji se je znašel.

Sklonil se je naprej, da bi dosegel moje prsi. »Lepe joške imaš, Marija,« mi je rekel in jih stisnil med dlani. Potem se je pričel igrati z bradavicami, nato pa mi slekel majico, nedrček in zgrabil joški, da sem ga od presenečenja skorajda ugriznila v korenjaka. »Mmm ja, tako ga daj, ja!« je ječal. Spomnim se, da sem si ves čas ponavljala, da sem velika trapa in da mi bo še žal. A takrat mi ni bilo in komaj sem čakala, da ga začutim med bedri, da mi napolni prebujeno muco do zadnjega.

»Marija, tako bi te rad od zadaj. Prelepo rit imaš, hočem jo gledati.« Vsaka njegova beseda je name delovala kot afrodizijak. Preden sem pomislila na karkoli, sem z zgornjim delom telesa že slonela preko mize, se s prsti oklepala njenega roba in zavijala z očmi od blaznega užitka, ko je od zadaj prihajal vame. Njegove roke so grabile za moje prsi, njegovo atletsko telo pa se je neusmiljeno zabijalo vame. Povsem sem pozabila, kje se nahajam in nekajkrat mi je iz ust ušel kar glasen stok.

»Tiho bodi Marija, niti vrat nisva zaklenila.« Naslednji dan mi je kolegica navrgla: »O, glej jo. Si sprala kavo z obleke?« Izbuljila sem oči, ker sem vedela na kaj cilja. »Ima v omari še vedno belo majico za nujne primere?« Od sramu bi se najraje pogreznila v zemljo. »Dobrodošla v klub, bejbi.«

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.