Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Padla v Ljubljanico

Policija - Hribarjevo nabrežje Žurnal24 main
Osebo, ki je padla na Hribarjevem nabrežju, so gasilci prepeljali do izhodne lestve.

Ob 5.27 je na Hribarjevem nabrežju oseba padla v Ljubljanico in se prijela za splav, poroča uprava za zaščito in reševanje.

Aktivirani so bili gasilci GB Ljubljana, ki so jo s čolnom prepeljali do izhodne lestve.

Komentarjev 3
  • Žurnalček 09:02 01.februar 2016.

    Ni Hribarjevo ampak Cankarjevo. Pod telimi slikami bi moralo pisati -slika je simbolična- kajti bila je še noč in ne dan ! Jaz sem naredil 2 sliki , vendar sam ne vem kolk se kaj vidi.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:55 31.januar 2016.

    Koliko enih podatkov novinarji sploh ne povohajo.

  • Žurnalček 14:20 31.januar 2016.

    Pijan Anglež je najprej padel z Cankarjevega nabrežja , čez betonsko ograjo 4m globoko na betonsko teraso Makalonce . Ker se ni poškodoval - pijanci imajo srečo- se je vseeno omotičen , sedaj dodatno še zaradi udarca , vstal in ...prikaži več se prevrnil čez železno ogrrajo Makalonce 2m globoko v Ljubljanico . Odplaval je po navodilih varnostnika do splava Makalonce , kjer se je povzpel na ploščad in mokro premražen čakal na rešitev. Ker je bila pa Makalonca zaprta , premočen in premražen ni mogel nikamor. Gasilci so ga pri splavu Makalonce vkrcali na čoln in prepeljali na drugo stran , kjer so ga po izhodnem stopnišču pospremili do rešilnega vozila. V akciji je sodelovalo vse kar dežurnega ponoči leze in gre tako , da sem najprej mislil , da se je podrl most !