Slovenija
134 ogledov

Paket 20, priklop pa kar 40 evrov

Za priklop paketa le redkim ne bo treba plačati. zurnal
Za priklop vročih paketov do 40 evrov. Simobil in Mobitel najbolj udarita svoje.

Za zamenjavo paketa vam lahko mobilni operater zaračuna tudi 40 evrov, pri tem pa predčasen odkup subvencioniranega telefona sploh ni upoštevan.

Trije največji mobilni operaterji ponujajo primerljive pakete: Mobitel Paket 2012, Simobil Preprosto Zame in Tušmobil Free 20, kjer za okrog 20 evrov ponujajo precej zakupljenih količin.

Simobil najdražji za svoje

Pri Simobilu novi naročniki plačajo priključnino 12 evrov, prehod za uporabnike predplačniških paketov Simpl pa je brezplačen. Obstoječim naročnikom (iz paketov XL, L in M Zame, XL, L, M Podjetni, pet in tri Zame, Orto U nulo, Muziq ali Beri), ki želijo na paket Preprosto Zame, pa zaračunajo migracijski strošek 40 evrov. Enako, če bi s paketa Preprosto Zame želeli presedlati na XS ali S Zame ter XS ali S Podjetni. V Simobilu so poudarili, da pri prehajanju med preostalimi paketi migracijskega stroška ne obračunavajo.

Prenos številke pet evrov

Mobitelov naročnik, ki spremeni svoj naročniški paket v Paket 2012, plača 17 evrov za spremembo paketa, mobiuporabnik, ki postane naročnik Paketa 2012, pa priključno takso v višini 12 evrov; enako vsi, ki pridejo k Mobitelu na novo. Če prenesejo številko, pa še pet evrov operaterju, od katerega odhajajo.

Upokojence častijo

Pri Tušmobilu obstoječim naročnikom ne zaračunavajo priključne takse. Priključnino v višini 10 evrov zaračunajo predplačnikom ali uporabnikom, ki k njim pridejo na novo, prenos številke pa ne prinese novih stroškov. Upokojencem priključne takse ni treba plačati.

Komentarjev 4
  • Votko 15:42 19.december 2011.

    Evo še en dokaz več, da je nabolj ugoden Tušmobil in edini operater v Sloveniji ki dela v korist uporabnikov!

  • Alvoxy 10:48 19.december 2011.

    Pa saj tole je jasno že kar nekaj časa da svoje naročnike najbolj nategujejo na Mobitelu in Simobilu, pa tudi to kar ponujajo je dosti manj kot pa recimo ponujajo na Tušmobilu. Stroški so za 2x manjši...

  • josethim 15:36 18.december 2011.

    Pri Tušmobilu lahko VSI dobite brezplačno priključnino. Oglasite se na forum070 net, kjer dobite več informacij ;)