Svet
42 ogledov

Par se je razšel na You tubu pred devetimi milijoni sledilcev

Par Youtube
Par, ki je podrobnosti o svojem življenju več let vsak dan objavljal na You tubu, je devet milijonov sledilcev šokiral s posnetkom, v katerem pojasnjujeta, da se bosta razšla.

Jesse Wellens in Jeana Smith (33) sta pred leti odprla You tube kanal BFvsGF, na katerem sta objavljala posnetke o svojem zasebnem življenju. V zadnjem posnetku sta jih šokirala, saj deset minut razlagata, da se bosta razšla. 

Na robu solz pojasnjujeta, da si bosta vzela odmor od svoje zveze in od objavljanja posnetkov, Jesse se bo preselil v New York, Jeana pa ostaja v Filadelfiji.

"Vsakodnevno objavljanje posnetkov se zdi kot igra, a ustvarja velik pritisk na odnos, zastrupilo ga je. Vzela si bova odmor. Vem, da boste nekateri zelo razočarani, nekateri tudi jezni, ampak to me ne zanima," je povedal Jesse. Dodal je, da ni zdravo, da skupno življenje deliš z milijoni ljudi na spletu in da je zanju to postalo veliko breme.

Mislili ste, da je najin odnos popoln

Jeana je s solznimi očmi komentirala, da so mnogi menili, da je njuno življenje popolno, a da sta imela težave, ki jih v objavljenih posnetkih ni bilo mogoče videti. "Izgubljena sem, to je zelo težko in žalostno. Težko je biti v zvezi in to delati, vsi te sodijo in imajo mnenje o tvoji zvezi," je povedala solzna Jeanna.

Posnetek o tem, da se razhajata, je v dobrem tednu pogledalo skoraj šest in pol milijona ljudi. Pri tem posnetku sta izključila možnost komentiranja, saj pravita, da ne moreta več prenašati, kako ljudje javno sodijo njuno zvezo.

Posnetek v angleščini si lahko pogledate spodaj. 

 

Kanal na You tubu sta odprla oktobra 2009, od takrat pa so si uporabniki na njem ustvarili neverjetnih 2,6-milijarde ogledov. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:13 27.maj 2016.

    O pa res :) Tedva sta res podlasici mali. Denar jma je še vedno najpomembnejši od vsega skupaj.

  • AnzeSmolej 13:02 26.maj 2016.

    Ne smemo pozabiti da sta si nabrala milijone $. Dejansko, tako kot povesta v videu je, da pred kamero kažeš en happy obraz, za kamero pa je dejansko stanje. Verjetno sta tako dolgo zdržala skupaj predvsem zaradi zelo dobrega denarja od YouTube.

  • supreme 13:01 26.maj 2016.

    tole je fejk .......zrežirano ......