• Pon 18 do 27 °C
  • Tor 22 do 29 °C
  • Sre 22 do 29 °C
več na vreme.net

Nova oddaja

0 komentarjev

Pari bodo domov odnesli 10 tisočakov

Na Planet TV prihaja šov Moj dragi zmore (My Man Can).

A. F. / Ljubljana

 

Simbolična fotografija (Foto: Shutterstock)

  •  

    Prijave za sodelovanje v kvizu zbirajo na spletni strani Planet-tv.si in prek elektronskega naslova mojdragizmore@planet-tv.si. Zmagovalni par bo v vsaki oddaji domov odnesel deset tisoč evrov.

Šov Moj dragi zmore je uspešen format oddaje, ki ga poznajo v več kot 40 državah po vsem svetu, od Kitajske in Avstralije do Francije in Danske. Zdaj bodo imeli priložnost za sodelovanje v tem edinstvenem kockanju tudi slovenski gledalci. Za šov Moj dragi zmore iščejo pare, ki so pari tudi v zasebnem življenju. Pomembno je namreč, kako dobro se partnerja poznata in koliko si zaupata. V šovu Moj dragi zmore so namreč ženske tiste, ki kockajo; kockajo pa z zelo zanimivo valuto – sposobnostmi svojih partnerjev. V vsaki oddaji se bodo pomerili štirje pari, zmagovalni par pa bo domov odnesel deset tisoč evrov.

Glavna beseda ženskam

Moj dragi zmore je oddaja, v kateri imajo glavno besedo ženske. Sposobnosti in pogum njihovih partnerjev so na pravi preizkušnji – če ženska namreč trdi, da njen dragi zmore izpolniti neko nalogo ali premagati določeno oviro, potem mora on to storiti, in če izziv opravi uspešno, njegovo dekle zmaga. Štiri ženske, ki si želijo osvojiti čim višjo denarno nagrado, za mizo za poker kockajo s sposobnostmi svojih moških. Prepričane so, da je njihov partner najpametnejši, v najboljši formi in najmočnejši. Ženske stavijo na največ osem posebnih izzivov, moški pa se po najboljših močeh potrudijo upravičiti stavo, kjer sta na kocki (dobesedno) njihova samozavest, moč ali vzdržljivost.

Izzivi v oddaji so si med seboj različni, dinamični in hkrati dopuščajo, da lahko vsak presoja o izidu, čeprav gre za igre, ki jih moški do zdaj še niso igrali. Zabavno ugibanje lahko razkrije marsikatere napačne predstave ... Dekleta pogosto menijo, da točno vedo, česa vsega je sposoben njihov moški. Ali se bodo njihove ocene izkazale za resnične tudi takrat, ko je v igri denarna nagrada? In moški hočejo vedno očarati svoje dame, vendar ali bodo uspešni tudi pod pritiskom? Na preizkušnji pa so tudi ljubezenska razmerja ...

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima