Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

Paris Hilton z 18. parfumom

Paris Hilton EPA
Plavolasa starleta je ena tistih deklet, ki v vsaki stvari najde prodajno nišo. Tako se je odločila, da bi rada imela parfum s svojim imenom. Zdaj jih ima že osemnajst.

Paris Hilton je od nekdaj znala izkoristiti svojo slavo, za katero niti ne vemo, kako je do nje prišla. A vseeno je imela svoj resničnostni šov, svojo linijo oblačil in modnih dodatkov. Zdaj pa je na prodajne police postavila svoj novi parfum - že osemnajsta dišava, ki nosi njeno ime.

Čeprav se je v zadnjih nekaj letih umaknila iz scene, še vedno preseneča z novostmi. Sicer se trenutno najbolj posveča svojim (Paris je po novem DJ-ka). Do lanskega leta je zvezdnica izdala 17 dišav in te prodala v kar 40 milijonih stekleničkah po celem svetu.

Svojo prvo dišavo je izdala leta 2005 in letos, ko obeležuje deseto obletnico prvega parfuma, se je odločila, da bo naredila novega z imenom Paris Hilton Limited. Ta bo imel podoben vonj kot njen prvi parfum, le da bo močnejši in da bo njegova steklenička veliko bolj elegantna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.