Avto
104 ogledov

S kladivom si je rezerviral parkirni prostor

Parkiranje
1/2
Poslal bralec
Starejši par si je na zanimiv način "prisvojil“ parkirni prostor pred blokom v Ljubljani. V uredništvo smo dobili fotografije, ki kažejo na veliko izvirnost.

Gajbice očitno niso učinkovit način "prilaščanja“ parkirnega prostora. Starejši par iz Ljubljane, je sodeč po fotografijah, ki smo jih prejeli v uredništvo, iznašel nov način branjenja "svojega“ parkirnega prostora pred blokom.

Po besedah očividcev sta s kladivom in žeblji skupaj zbila paleto in večjo desko, podstavila še avtomobilsko gumo in preko parkirnega prostora napeljala viden rdeče-bel trak, da kdo slučajno ne bi zasedel parkirnega prostora.

Ste tudi vi naleteli na kakšen nepozaben prizor na cesti? Stopite v stik z nami prek spodnjega obrazca.

Komentarjev 6
  • tecumseh_1975 11:38 22.maj 2015.

    Zato ker bi se ata, še bolj verjetno pa mama na dotičnega spravila kar s kladivom. Takih imaš v vsakem naselju malo morje.

  • tecumseh_1975 11:37 22.maj 2015.

    malo morgen. Veš narobe. Če ga nisi slučajno kupil ti ne pripada. Je verjetno v lasti občine. In zato so ti avto tudi odpeljali.

  • s.i.k. 14:40 20.maj 2015.

    .? zakaj . kolikor vem, vsakemu stanovanju v bloku pripada en parkerplac. bitka je huda. ( men so odpeljal kar avto, ker je bil cel , s tablicami in polnim tankom bencina, predolgo Nepremičen na istem mestu...