Vizita za živali > Novice
140 ogledov

Pasji tabor za pse in skrbnike

Pes v vodi Profimedias
Ta konec tedna se bo ob Soči v Kampu Jelinc odvijal Slovenski pasji kamp, ki je namenjen pasjim skrbnikom in njihovim štirinožcem.

Na kampu se bodo zvrstile številne delavnice namenjene tako začetnikom kot izkušenim vodnikom, govora bo o negi psov, prehrani, vzgoji, tudi o fotografiranju in šolanju.

“Tabor je v prvi vrsti namenjen druženju. Namenjen je vsem, ki s svojimi psmi radi preživljajo čas aktivno in kvalitetno. Namen tabora je, da jim predstavimo aktivnosti in jim damo možnost, da se naučijo nekaj novega. Poleg tega preko tabora pridobijo nova poznanstva, lastnike psov, s podobnimi željami. Povrh vsega pa je tabor super tudi za pobeg iz vsakodnevnega življenja,” nam je opisala soorganizatorka Katja Jemec. Pojasnila je, da je tabor za psa prijetna izkušnja, ki po drugi strani služi tudi kot socializacija na druge pse in novo okolje.

Po njenem mnenju jepomembno, da ima skrbnik hobije, pri katerem se mu lahko pridruži pes. “Pri tem je še pomembno, da uživata, ter na podlagi tega gradita en dober odnos, ki temelji na pozitivnih izkušnjah za oba,” je zaključila. Prijave na kamp zbirajo TUKAJ. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.