Magazin
66 ogledov

Patricija takoj pod tuš in med rjuhe

Patricija Smodiš Planet TV
Patricija Smodiš, ki je prejšnji teden v šovu Bilo je nekoč pustila 15 kilogramov in glavno nagrado, nam je zaupala, kako je sama doživljala življenje v resničnostnem dvorcu.

Kako se počutite nazaj v prihodnosti?
Odlično se počutim, hvala bogu, da sem se rešila enih hinavcev (smeh).

Koga imate v mislih?
Bolj kot ne na Mirota, on mi je bil največji trn v peti. In pa Gvido, ki govori eno, dela pa drugo. Saj je v redu fant, a kar lepo igra. Kot sedaj vidim, je imel o meni marsikaj za povedati, ni pa bil toliko, da bi mi to povedal v obraz. Miro pa se mi je zameril že od samega začetka , ker ne pozna heca. Ko mu nekaj rečeš, je takoj užaljen. Dela pa samo takrat, ko so okoli kamere. Dvoličnež je, za hrbtom ti govori nekaj drugega kot v obraz.

Torej vam ni šla najbolj v nos Breda?
Ne, le na začetku. Ko sem jo spoznala in videla, da je res v redu ženska, pa sva se res dobro razumeli.

Sta kaj zamerili svojemu očetu, ker je ob odhodu iz šova svoje goldinarje zapustil Gvidu in ne vam?
Ko sva šla v šov, sva se zmenila, da bova to igro igrala vsak za sebe, zato tudi nisem bila jezna, da je goldinarje zapustil Gvidu. Konec koncev mu je pustil dva goldinarja, s katerimi jaz ne bi obogatela. Prav je, da jih je pustil v svoji skupini, saj smo imele me dekline dovolj goldinarjev. Tega svojemu očetu ne zamerim, saj sta se z Gvidom res dobro ujela in družila. Hvala Bogu.

Kaj pa štajerski klan, ste bile res takšen bav bav?
Štajerski klan ni bil neki bav bav. Štiri štajerke smo se med seboj povezale, saj sam težko prideš do zmage. Ko sva s Tino ostali sami, sva to furali še naprej, pridružila pa sta se nam tudi David in Adis, s katerima sva sodelovali in si medsebojno pomagali.

Kaj pa očitki, da naj bi se pulile za hrano in načrtno izstradale Dašo?
Nismo je stradale. Pomanjkanje hrane je res bilo, a to je psihično najbolj prizadelo Bredo. Jaz nikoli nisem jamrala, da sem lačna, ker konec koncev moje telo še vseeno ima nekaj rezerve, druge pa so bile bolj suhe in lačne. Hrane res ni bilo na pretek in potrebno jo je bilo šparati do nadaljnjega, saj nismo vedeli, ali bo ali ne bo, zato smo s hrano delali racionalno.

V šovu pa vam ni manjkala le hrana, temveč tudi seks, o čemer ste se tudi odkrito pogovarjale. Takrat so vse tekmovalke poslale pozdrav svojemu izbrancu, vi pa tega niste želeli, zakaj?
Ne da ne bi želela, bog ne daj, ker imam svojega fanta res rada, ampak konec koncev vsak ve, zakaj je šel notri. Jaz se zato nisem izpostavljala, sploh pa ne svojega fanta, saj on dobro ve, kakšna sem. Za druge mi je vseeno. One so se pač izpostavile, jaz pa tega nisem želela.

Pa sta že potešila to kar vama je v času vaše odsotnosti manjkalo?
Najprej sem šla pod tuš, nato pa sva opravila svoje (smeh).

Kako pa je oče komentiral vaše bivanje v šovu, glede na to, da točno ve, kakšne so razmere?
Bil je zelo ponosen na mene, ker sem toliko dni zdržala notri in to s tujimi ljudmi. Ne verjamem, da bi moj oče to zdržal, sploh ker je imel svojega očeta na smrtni postelji. Verjetno je čutil, da nekaj ni v redu, saj v šovu ni bil čisto tak kot je v resnici. Bil je veliko bolj zadržan, tako da sem vesela, da je šel domov in bil ob svojem očetu v njegovih zadnjih trenutkih.

Izdali ste, da vam v življenju ni bilo vedno lahko. Odraščali ste zelo skromno, zaradi česar ste bili pogosto tarča vrstnikov.
Res je, bilo je pomanjkanje, ni bilo denarja, računalnik sem dobila šele v srednji šoli, hrana je sicer bila, a smo z njo delali racionalno. Vsak je doživel dobre in slabe stvari, a naučila sem se, da moraš biti v življenju bolj samozavesten in ne poslušati, kaj ti govorijo drugi.

Kaj si boste iz šova najbolj zapomnili?
Zanimivo je bilo živeti v dvorcu, v spominu mi bodo ostale delavnice, kjer smo preživeli največ časa in pa določeni ljudje, s katerimi se želim družiti še naprej. To so Tina, Tadeja, Sara in Adis.

Kaj pa vam je šlo najbolj na živce?
Nič kaj takega, konec koncev vsak igra svojo igro in se mi zaradi tega nihče ni zameril. Malo mi je šlo na živce le to, da je bil skoraj vsak dan isti, nič kaj dosti se ni spreminjalo. Ljudje se bili malo zadržani in se niso sprostili ter zabavali.

No, nekateri so se kar sprostili, recimo Emanuela in Denis Toplak?
Mene ni bilo zraven in ne vem kaj se je dogajalo, konec koncev pa sta dovolj stara in polnoletna, da lahko delata kar jima paše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.