Magazin > VIP
48 ogledov

Pattinson končno spregovoril

Kristen Stewart, Robert Pattinson Profimedias
Robert Pattinson je končno spregovoril o koncu ljubezni s Kristen Stewart.

Robert Pattinson o svojem zasebnem življenju ne govori rad, zato o njegovi štiriletni zvezi s Kristen Stewart ni veliko znanega. Tudi ko je bilo ljubezni konec, lepotec ni črhnil besedice, kar se je sedaj spremenilo.

Zveza se je končala pred dobrim letom, in to na grd način. Kristen je Roberta namreč prevarala z režiserjem Rupertom Sandersom, s katerim je delala. Da je konec njune zveze dvignil toliko prahu, Pattinsona čudi. "Sranje se pač zgodi. Bila sva mlada … To je povsem normalno. Koga to sploh zanima? Najhujši del vsega je, da moraš o tem govoriti. Kadar govoriš o drugih, to nanje vpliva na način, ki ga ne moreš predvideti,“ je 28-letnik povedal reviji Esquire.

Pattinson je tudi izdal, da ni lahko živeti v soju luči. Zanimanje paparacev se je s koncem sage Somrak sicer zmanjšalo, ko pa ga ujamejo, je razburjenje še vedno veliko. "Kadar vidim skupino paparacev, vedno pomislim: 'Moj bog, kaj so sedaj izvedeli.',“ je še dodal simpatični zvezdnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.