Šport > Nogomet
68 ogledov

''Ibra je tako aroganten, da je simpatičen''

paul clement Profimedias
Paul Clement, trener angleškega drugoligaša Derby County, je pred dvobojem z Manchester Unitedom spregovoril o famozni aroganci Zlatana Ibrahimovića.

Nekdanji pomočnik Carla Ancelottija, ki je z italijanskim strategom delal v Chelseaju, Paris Saint-Germainu in Real Madridu, je imel Parizu priložnost sodelovati z enim najboljših napadalcv na svetu, Zlatanom Ibrahimovićem.

zlatan ibrahimović | Avtor: EPA EPA
Švedski reprezentant si je že davno ustvaril imidž arogantnega naduteža, kar pa angleškega nogometnega strokovnjaka nikoli ni motilo. Ravno nasprotno, Ibrahimović mu je s svojim vedenjem zlezel pod kožo.

''Tako je aroganten, da je dejansko prijeten. Na žalost ni nikoli igral v Angliji. Mislim, da bi bi bil sijajna pridobitev. Bister je. Ima ogromno karizme. On je gospod in neverjeten talent,'' je v intervjuju za The Times povedal Clement, trener angleškega drugoligaša, ki je moral v četrtem krogu pokala FA priznati premoč Manchester Unitedu (1:3).

Ancelotti je leta 2013 zapustil francosko prestolnico in sedel na trenerski stolček kraljevega kluba. V Madrid mu je sledil tudi Clement, ki je v slovo dobil majico s prav posebnim posvetilom izpod peresa najboljšega strelca ekipe.

''Podpisal ga je z 'izvrsten trener, odlična oseba, čeprav si Anglež','' je razkril Clement. ''Po tekmi z Anglijo, na kateri je Zlatan dosegel štiri izjemne gole, me je bilo strah njegove vrnitve. Vedel sem, kaj sledi. Rekel se mu: 'Zlatan, štiri si zabil rezervni angleški ekipi','' je spomine na šaljivo izmenjavo obujal angleški strateg.

Clementov Derby County se po 28. odigranih krogih nahaja na petem mestu angleške druge lige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.