Magazin > VIP
24 ogledov

Peachesina želja ostala neizpolnjena

Peaches Geldof FameFlynet
Peaches Geldof si je želela hčerke.

"Še nikoli nisem bila tako srečna. Našla sem svoje ravnotežje. V tem trenutku je moje življenje lepo. Biti mama pa je najlepši del mojega življenja," je Peaches Geldof, ki je umrla pred enim tednom, zapisala v svoji zadnji kolumni.

Vsi, ki so jo poznali, vedo, da so te besede prišle iz srca. Svoja dva sinova, Astalo in  Phaedro, je zvezdnica oboževala. Želela si je še več otrok, še zlasti hčerke, s katero bi lahko imela odnos, ki ga je imela s svojo mamo Paulo Yates, ki jo je izgubila, ko je bila stara enajst let. "Mislila je, da bi ji hčerka lahko povrnila odnos, ki ga je imela s svojo materjo. Še enkrat si je želela podoživeti lepe trenutke, ki sta si jih delili, kot so oblačenje, igranje in pogovori o skrivnostih," je izdal vir.

Paula je umrla v starosti 42 let. Zanjo je bil usoden prevelik odmerek heroina. Še vedno pa ni znano, zakaj je umrla 25-letna Peaches. Obdukcija trupla vzroka namreč ni razkrila, zato je treba počakati na toksikološke teste.

Zvezdničin pepel naj bi raztrosili po domačiji Davington Priory, kjer je Peaches živela kot otrok in preživela "najlepše trenutke svojega življenja", je izdal vir. Tam naj bi raztrosili tudi ostanke njene mame. To odločitev sta sprejela Peachesin oče Bob Geldof in njen mož Thomas Cohen.

Komentarjev 1
  • Francissco 21:19 14.april 2014.

    Hotela je še enega otroka, ki bi bil prav tako narkoman, kot je vsa ostala ožja žlahta.